Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.

Kun vastaanotamme uuden rekrytointitoimeksiannon, julkaisemme ilmoituksen aina ensimmäisenä kotisivuillamme. Teemme lisäksi hakuja aiemmin CV:nsä Poolian tietokantaan rekisteröineistä henkilöistä. Työnhakijanamme saat tietoa meillä avoinna olevista tehtävistä mm. sähköisistä uutiskirjeistämme ja kohdennetuista tippikirjeistämme. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, arvioimme soveltuvuutesi hakemaasi tehtävään. Jos CV:si vastaa vaatimusprofiilia, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön!


Jos etenet prosessissa, sovimme sinulle seuraavaksi tapaamisen asiakasyritykseen. Rekrytoija kertoo, millaisen vaikutelman teit ensimmäisissä haastatteluissa, mitä sinun tulisi erityisesti painottaa ja mihin kysymyksiin sinun tulisi varautua vastaamaan. Otamme lisäksi yhteyttä ilmoittamiisi suosittelijoihin ja keskustelemme heidän kanssaan toiminnastasi aiemmissa työpaikoissa.

Kiitos! Olette ollut tähän asti tapaamistani rekrytointiyrityksistä reilusti paras. Kiitos, kun annatte tietoa haun etenemisestä! Tätä ei nimittäin moni tee. Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! 

Olemme rekrytointiprosessin aikana yhteydessä sinuun niin, että tiedät, miten pitkälle Poolia on edennyt prosessissa ja pidetäänkö sinua edelleen sopivana ehdokkaana. Jos sinut valitaan tehtävään, lähetämme sinulle palautelomakkeen noin kuukauden kuluttua työn alkamisesta. Haluamme tietää, oletko tyytyväinen ja päässyt työssä hyvään vauhtiin.

Onnea työnhakuun!

Uusimmat työpaikat

Senior Service Designer

Helsinki
Julkaistu 29.07.2020

Talousvastaavan lomasijaisuus

Kerava
Julkaistu 27.07.2020

Laatupäällikkö

Espoo
Julkaistu 14.07.2020
Katso kaikki avoimet työpaikat