Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.

Kun vastaanotamme uuden rekrytointitoimeksiannon, julkaisemme ilmoituksen aina ensimmäisenä kotisivuillamme. Teemme lisäksi hakuja aiemmin CV:nsä Poolian tietokantaan rekisteröineistä henkilöistä, joita pyydämme esim. uutiskirjeessä liittämään itsensä mukaan hakuun Omilla Sivuilla. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, arvioimme soveltuvuutesi hakemaasi tehtävään. Jos CV:si vastaa vaatimusprofiilia, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön!


Jos etenet prosessissa, sovimme sinulle seuraavaksi tapaamisen asiakasyritykseen. Rekrytoija kertoo, millaisen vaikutelman teit ensimmäisissä haastatteluissa, mitä sinun tulisi erityisesti painottaa ja mihin kysymyksiin sinun tulisi varautua vastaamaan. Otamme lisäksi yhteyttä ilmoittamiisi suosittelijoihin ja keskustelemme heidän kanssaan toiminnastasi aiemmissa työpaikoissa.

Kiitos! Olette ollut tähän asti tapaamistani rekrytointiyrityksistä reilusti paras. Kiitos, kun annatte tietoa haun etenemisestä! Tätä ei nimittäin moni tee. Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! 

Olemme rekrytointiprosessin aikana yhteydessä sinuun niin, että tiedät, miten pitkälle Poolia on edennyt prosessissa ja pidetäänkö sinua edelleen sopivana ehdokkaana. Jos sinut valitaan tehtävään, lähetämme sinulle palautelomakkeen noin kuukauden kuluttua työn alkamisesta. Haluamme tietää, oletko tyytyväinen ja päässyt työssä hyvään vauhtiin.

Onnea työnhakuun!

Uusimmat työpaikat

IT Projektiassistentti

Helsinki
Julkaistu 03.12.2019

Ohjelmistoasiantuntija

Oulu
Julkaistu 03.12.2019

AVOIN HAKEMUS, Service Desk

Uusimaa
Julkaistu 02.12.2019
Katso kaikki avoimet työpaikat