Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Annan suostumukseni Poolialle henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelemiseen

Jotta voit liittyä Poolian osaajien verkostoon, tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelemiseen. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi yhteystietosi sekä ansioluettelosi tiedot, jotka sisältyvät hakijatietokantaamme. Näin varmistetaan, että hakijan profiili on Poolian rekrytoijien saatavilla, kun he etsivät ehdokkaita avoimiin työpaikkoihin asiakkaidemme puolesta. Työnhakijanamme saat meiltä myös tietoa meillä avoinna olevista tehtävistä mm. tippi- ja uutiskirjein. Sähköisissä uutiskirjeissä on linkki, josta osoitteensa voi poistaa postituslistalta työnhaun jäädessä kuitenkin voimaan. Tippiviestit ovat tavallisia sähköposteja, eikä niissä ei ole poistolinkkiä – ilmoitathan meille mikäli työnhaussasi on tapahtunut muutoksia, niin voimme passivoida tai poistaa profiilisi.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Poolia käsittelee henkilötietojasi, tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sinne olemme keränneet tietoa siitä, mitä tietoja käsittelemme, millaisiin tarkoituksiin käytämme niitä ja kuinka kauan säilytämme tietoja. Sieltä löydät myös tietoa siitä, mitä oikeuksia sinulla on meille antamiisi tietoihin, sekä siitä, kuinka saat itse päättää, miten saamme käyttää tietojasi.

Etkö halua kertoa meille mitään arkaluonteista tai henkilökohtaista, kuten sosiaaliturvatunnusta, etnistä taustaa, seksuaalista suuntautumista, poliittista mielipidettä, terveydentilaa, uskonnollista vakaumusta tai ammattiliittoa? Periaatteemme on, että emme kerää emmekä käsittele tällaisia tietoja, emmekä siksi kannusta sinua antamaan tällaisia tietoja meille. Jos kuitenkin jostain syystä päätät jakaa arkaluontoisia henkilökohtaisia tietojasi, katsomme, että olet antanut meille myös selkeän suostumuksesi, ja oletamme, että haluat meidän tallentavan nämä tiedot hakijatietokantaamme ja käsittelevän niitä. Pidätämme myös oikeuden ilman lupaasi poistaa kaikki arkaluontoiset tiedot edellä kuvatulla tavalla. Meille on tärkeää, että koet meidän vaalivan yksityisyyttäsi ja että voit luottaa tapaamme käsitellä henkilötietojasi. Siksi haluamme korostaa, että Poolia huolehtii aina tiedoistasi luotettavalla ja lainmukaisella tavalla.

Kunnioitamme tietosuojaasi. Lakisääteisen rekisteri-/tietosuojaselosteemme näet oheisesta linkistä!