Kokemuksia Pooliasta

Poolian laatujärjestelmään kuuluu säännöllinen palautteen kerääminen. Palautteen saaminen on meille tärkeää, näin voimme palvella paremmin niin asiakasyrityksiämme, työnhakijoitamme kuin työntekijöitämmekin. Haluamme olla alan paras rekrytointikumppani ja paras työnantaja. Tälle sivulle on koottu palautteita ja kokemuksia siitä, miten asiointi on sujunut kanssamme rekrytointiprosessin aikana.

Työnhakijakokemuksia

”En ole aikaisemmin urani aikana kohdannut rekrytointiyritystä joka toimii näin täydellisesti. Siis olen työnhakija joka on käyttänyt työssään rekryfirmoja. Ensimmäisen kerran koin hakijana sen että oikeasti tunnetaan työnantaja ja se mitä hän haluaa. Haastattelu oli asiantuntavaa ja osaava. Vaikkakin sain hylsyn niin koko prosessista jäi hyvä mieli. Suosittelen oman kokemukseni pohjalta Sanna Majavaa rekrytointeihin, Hän selkeästi perehtyy asiakkaaseen ja hänen tarpeisiin. Tulen myös itse ottamaan yhteyttä häneen jos tarvitsen asiantuntijoita tulevaisuudessa.” -Hallinnon moniosaaja 45v 

”Minulla on mennyt oikein hyvin uudessa työssäni. Esimieheni on uskomattoman asiantunteva ja todella mukava ja hän on koonnut meille huikean tiimin, joka onkin nyt jo kasassa. Arvostan todella paljon hyvin rehellistä rekryprosessia, koska asiat ovat täällä tismalleen, kuten kerroitte minulle. Moni asia kaipaa kehitystä, mutta sille on selkeä tahtotila ja hyviä asioita tapahtuu jatkuvasti. Kiitos myös siitä, että teit minun ensimmäisestä headhunt-kokemuksesta positiivisen ja itsevarmuutta kasvattavan olemalla rehellinen ja minun puolellani!” – Suorarekrytointipalaute

”Paras työpaikka tähän saakka! Kerrankin saa olla tekemisissä asioiden kanssa mitkä itseä aidosti kiinnostaa ja ovat omia vahvuuksia. Viihdyn siis erittäin hyvin. Olisinpa löytänyt tämän työpaikan jo vuosia sitten. Työkaverit ja ilmapiiri on myös tosi kiva ja ihmiset ovat samanhenkisiä kuin minä. Edellisessä työpaikassa mitkään em. asiat eivät toteutuneet. Kiitos kovasti teille Poolialaisille myös kun osaltanne mahdollistitte tämän!”

”Viihdyn työssäni hyvin, työt ovat niitä mitä odotinkin. Työyhteisö on ottanut hyvin minut vastaan. Tunsin heti olevani yksi porukasta.”

”Haluaisin kiittää sinua ja antaa palautetta tavastasi soittaa ja tiedustella ”kuulumisia” haastattelun jälkeen. Mielestäni mahtava tapa saada tunne siitä, että rekrytointi ei ole vain taitojen metsästämistä vaan siinä otetaan ihminen ja hänen persoonansa huomioon. Tämä eroaa kilpailijastanne, jossa rekrytointi oli erittäin suoraviivaista eikä niin ihmisystävällistä.”

”Haluan kiittää erinomaisesta asiakaspalvelusta, aktiivisesta tiedottamisesta ja ihmisläheisestä otteesta.”

”Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön. Poolian ansioista kiinnostuin tehtävästä matkan varrella todella paljon ja olin todella onnellinen kun minut valittiin tehtävään!” 

”Rekryprosessi sujui mukavasti ja Poolian yhteyshenkilö oli hyvin ammattitaitoinen ja esitteli yrityksen ja tulevat työtehtävät erinomaisesti.”

”Kiitos sähköpostista ja kysymyksistä. Tämä sinun tai teidän Poolian tapa on aivan mahtava näin työnhakijan kannalta. On ihanaa, että kysyt kuulumisia haastattelun jälkeen. Tämä tuntuu tosi hyvältä. Tulee tunne, että sinä välität miten minulla menee/miltä tuntuu.”

”Kiitollinen ja onnellinen! Uudet haasteet odottavat ihan kulman takana. Nykyinen työni on tullut viimeiseen lukuunsa ja joulukuussa alkaa uusi tarina. Kiitos mitä parhaimmasta rekrytointikokemuksesta, välittämisestä ja yhteydenpidosta!”

”Jatkakaa hyvää toimintaa ja tiivistä yhteistyötä!”

”Haluan kiittää suuresti, kun uskoitte minuun ja sain tämän mahdollisuuden. Olen myös tykännyt tavastanne olla aktiivisia rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeenkin. Pooliasta jäi tämän sopimuksen tiimoilta oikein hyvä kuva!”  

”Haluan vielä kiittää teitä erittäin miellyttävästä ja hyvästä haastattelusta. Piditte minusta huolta hakijana kiitettävästi ja vaikka en nyt päässyt hakemaani paikkaan niin teen jatkossa erittäin mieluusti yhteistyötä kanssanne mikäli vain teille tulee joitain sellaisia toimeksiantoja joissa voisin olla hyvä kandidaatti. Aurinkoista kevättä sinne teille ja jään nyt odottamaan innolla uusia mahdollisuuksia kehittyä työntekijänä.”

”Kiitos, että pidit minut mielessä ja tarjosit avointa tehtävää haettavaksi. Kanssasi käyty haastattelu antoi minulle uskoa itseeni ja rohkeutta tehdä suuria päätöksiä.”

”Pakko antaa palautetta, että tämä on ehdottomasti ollut oman urani sujuvin rekrytointiprosessi ja se miten asiat on hoidettu, on saanut hatun nousemaan päästä. Täydet pisteet vielä tästä jälkiseurannasta, todella hieno asia!”

”Viihdyin uudessa työssä erittäin hyvin. Se vastaa odotuksiani ja olen todella tyytyväinen. Rekryprosessi toimi loistavasti!”

”Tuntuu siltä, että on löytynyt ihan napakymppi työkuvio, jossa omat ammatilliset kiinnostuksen kohteet ja osaaminen vastaavat työnantajan tarvetta. Organisaation arvot ovat synkassa oman arvomaailman kanssa. Ihanaa, kun on pitkäjänteisen kehittämisen ilmapiiri ja ihan mahtavia uusia työkavereita kiinnostavalla toimialalla.”

Työntekijäkokemuksia

”Asiat sujuivat Poolian kanssa hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin.”

”Kaikki on sujunut todella hyvin. Olen työskennellyt kolmessa eri vuokrafirmassa ja Poolian kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomimmin!”

”En keksi toiminnastanne moitittavaa. Asiat sujuivat nopeasti ja joustavasti. Viestintä oli helppoa eri asioissa ja järjestitte myös erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia.”

”Palvelu ja tuki jonka sain Poolialta oli kattava ja erittäin ammatillinen. En osaa sanoa mitä tulisi tehdä eri tavalla tai paremmin, olin erittäin tyytyväinen kaikkeen alkuhaastatteluista työsuhteen loppuun asti.”

”Minut rekryttiin vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseenne – Kiitos teille tuhannesti tästä mahdollisuudesta, joka johti uuteen työhöni. Suosittelen teitä kaikille lämpimästi tulevaisuudessa❤️”

”Kiitos miellyttävästä ja positiivista energiaa antavasta yhteistyöstä, toivottavasti kohtaamme taas. Haen aktiivisesti uutta työpaikkaa ja kuulen mielelläni avoimista toimista!”

”Ei kerrassaan mitään moitittavaa. Teillä on aivan mahtava porukka!”

”Yhteydenpito Poolian kanssa oli mielestäni koko työsuhteen ajan selkeää ja vaivatonta. Konsultit olivat todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Suosittelisin lämpimästi Pooliaa työnantajana myös muille.”

”Mielestäni Poolian suunnasta kaikki toimi oikein mainiosti. Riittävästi tietoa kaikesta. Ja aivan mahtava yhteyshenkilö!”

Asiakaskokemuksia

”Poolian rekrykonsultti on hoitanut rekrytoinnit aina luotettavasti, ripeästi ja koen saaneeni erittäin hyvää palvelua!”  

”Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja henkilöitä on vakinaistettu yritykseemme. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstövuorausyrityksenä.” – Tiina Lankinen, CGI

”Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!” 

”Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!”

”Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä!” – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager

”Tämä oli erittäin onnistunut rekrytointi ja valittu henkilö täytti odotukset täydellisesti.”

”Rekrytointiprosessi oli sujuva ja se hoidettiin ammattitaidolla. Poolian rekrytoija teki lisää haastattelukierroksia varmuuden saamiseksi.” 

”Kaikki on sujunut todella hyvin ja henkilöt ovat olleet 10++++” 

”Hoidatte yhteydenpidon aktiivisesti ja vastaatte kysymyksiin / pyyntöihin ripeästi. On ollut ilo työskennellä kanssanne.” 

”Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia.” 

– Tiina Lankinen, CGI

Asiakaskokemus: SALTO Systems

Asiakkaamme SALTO Systems on yksi älykkäiden elektronisten kulunvalvontaratkaisuiden maailmanlaajuisista markkinajohtajista. Teimme heidän kanssaan rekrytointiyhteistyötä kahden uuden tiiminjäsenen rekrytointeja koskien alkukeväästä 2024. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja olemme ylpeitä voidessamme olla mukana vahvistamassa heidän tiimiään osaavilla ammattilaisilla.

Rekrytointikampanjassa hyödynnettiin Poolian tehokkaiden ilmoituskanavien ja verkostojen lisäksi myös kahden viikon Poolia Social Media Boost -somekampanjaa (PSMB), jossa tekoäly valjastettiin etsimään myös passiiviset työnhakijat. Somekampanjan tulokset olivat erinomaiset ja SALTO Systems sai kampanjan myötä kivasti näkyvyyttä myös brändilleen. Somekampanja sai kymmeniä tuhansia näyttökertoja ja kahteen meillä haussa olleeseen tehtävään saimme yhteensä yli kolme sataa relevanttia työnhakijaa.

”Yhteistyö oli kaikin puolin sujuvaa, mutkatonta, avointa ja ammattitaitoista. Prosessi eteni suunnitelmien mukaisesti ja kaikki vaiheet toteutuivat odotetusti. Olimme erityisen tyytyväisiä Poolian laatimaan työpaikkailmoitukseen, joka kuvasi tarkasti kaiken olennaisen, mistä aloituspalaverissa keskusteltiin. Myös hakijoilta saatu palaute oli erittäin positiivista. Käytämme mielellämme Poolian palveluita myös tulevaisuudessa.”

– Katriina Forsback, Country Manager / SALTO Systems Oy

Asiakaskokemus: Finago

”Yhteistyö Poolian kanssa alkoi jo vuonna 2010 ollessani itse työnhaussa ja heidän kauttaan päädyinkin nykyiselle työnantajalleni. Omasta hakukokemuksestani on jäänyt mieleen erityisesti se, miten aktiivisesti Poolian konsultti oli yhteydessä kanssani koko prosessin ajan. Aikaisemmin en ollut koskaan kokenut vastaavaa aktiivisuutta rekrytointiyritysten puolelta.

Nyt vuosien varrella olen käyttänyt Pooliaa useissa rekrytoinneissamme. Poolian kautta olemme hakeneet uusia työntekijöitä koko Suomen alueelle. 

Meille on palkattu esimerkiksi myyntipäälliköitä, avainasiakaspäälliköitä, konsultteja / kouluttajia, koodareita ja taloushallinnon asiantuntijoita. >

Yhteistyö Poolian kanssa on ollut saumatonta, tutut konsultit tuntevat tarpeemme sekä yrityksemme kulttuurin ja osaavat hakea juuri meidän tarpeitamme vastaavia työntekijöitä.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Poolian aktiivisuuteen, vaikka hakuja ei olisi juuri sillä hetkellä käynnissä, he ovat aina pitäneet aktiivisesti yhteyttä. Poolialaiset ovat oikeasti kiinnostuneita yrityksestämme sekä tulevaisuuden näkymistämme.” 

– Katja Kuntola, Myyntijohtaja/Accountor Finago Oy