Henkilöstövuokraus ja rekrytointi mahdollistavat yrityksen toiminnan joustavasti.

Kokemuksia Pooliasta

Poolian laatujärjestelmään kuuluu säännöllinen palautteen kerääminen. Palautteen saaminen on meille tärkeää, näin voimme palvella paremmin niin asiakasyrityksiämme, työnhakijoitamme kuin työntekijöitämmekin. Haluamme olla alan paras rekrytointikumppani ja paras työnantaja. Tälle sivulle on koottu palautteita ja kokemuksia siitä, miten asiointi on sujunut kanssamme rekrytointiprosessin aikana.

Työnhakijakokemuksia

”En ole aikaisemmin urani aikana kohdannut rekrytointiyritystä joka toimii näin täydellisesti. Siis olen työnhakija joka on käyttänyt työssään rekryfirmoja. Ensimmäisen kerran koin hakijana sen että oikeasti tunnetaan työnantaja ja se mitä hän haluaa. Haastattelu oli asiantuntavaa ja osaava. Vaikkakin sain hylsyn niin koko prosessista jäi hyvä mieli. Suosittelen oman kokemukseni pohjalta Sanna Majavaa rekrytointeihin, Hän selkeästi perehtyy asiakkaaseen ja hänen tarpeisiin. Tulen myös itse ottamaan yhteyttä häneen jos tarvitsen asiantuntijoita tulevaisuudessa.” -Hallinnon moniosaaja 45v 

”Haluaisin kiittää sinua ja antaa palautetta tavastasi soittaa ja tiedustella ”kuulumisia” haastattelun jälkeen. Mielestäni mahtava tapa saada tunne siitä, että rekrytointi ei ole vain taitojen metsästämistä vaan siinä otetaan ihminen ja hänen persoonansa huomioon. Tämä eroaa kilpailijastanne, jossa rekrytointi oli erittäin suoraviivaista eikä niin ihmisystävällistä.”

”Haluan kiittää erinomaisesta asiakaspalvelusta, aktiivisesta tiedottamisesta ja ihmisläheisestä otteesta.”

”Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön. Poolian ansioista kiinnostuin tehtävästä matkan varrella todella paljon ja olin todella onnellinen kun minut valittiin tehtävään!” 

”Rekryprosessi sujui mukavasti ja Poolian yhteyshenkilö oli hyvin ammattitaitoinen ja esitteli yrityksen ja tulevat työtehtävät erinomaisesti.”

”Kiitollinen ja onnellinen! Uudet haasteet odottavat ihan kulman takana. Nykyinen työni on tullut viimeiseen lukuunsa ja joulukuussa alkaa uusi tarina. Kiitos mitä parhaimmasta rekrytointikokemuksesta, välittämisestä ja yhteydenpidosta!”

”Jatkakaa hyvää toimintaa ja tiivistä yhteistyötä!”

”Haluan kiittää suuresti, kun uskoitte minuun ja sain tämän mahdollisuuden. Olen myös tykännyt tavastanne olla aktiivisia rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeenkin. Pooliasta jäi tämän sopimuksen tiimoilta oikein hyvä kuva!”  

”Haluan vielä kiittää teitä erittäin miellyttävästä ja hyvästä haastattelusta. Piditte minusta huolta hakijana kiitettävästi ja vaikka en nyt päässyt hakemaani paikkaan niin teen jatkossa erittäin mieluusti yhteistyötä kanssanne mikäli vain teille tulee joitain sellaisia toimeksiantoja joissa voisin olla hyvä kandidaatti. Aurinkoista kevättä sinne teille ja jään nyt odottamaan innolla uusia mahdollisuuksia kehittyä työntekijänä.”

Työntekijäkokemuksia

”Asiat sujuivat Poolian kanssa hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin.”

”Kaikki on sujunut todella hyvin. Olen työskennellyt kolmessa eri vuokrafirmassa ja Poolian kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomimmin!”

”Kiitos miellyttävästä ja positiivista energiaa antavasta yhteistyöstä, toivottavasti kohtaamme taas. Haen aktiivisesti uutta työpaikkaa ja kuulen mielelläni avoimista toimista!”

”Ei kerrassaan mitään moitittavaa. Teillä on aivan mahtava porukka!”

Asiakaskokemuksia

”Poolian rekrykonsultti on hoitanut rekrytoinnit aina luotettavasti, ripeästi ja koen saaneeni erittäin hyvää palvelua!”  

”Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja henkilöitä on vakinaistettu yritykseemme. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstövuorausyrityksenä.” – Tiina Lankinen, CGI

”Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!” 

”Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!”

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager

”Tämä oli erittäin onnistunut rekrytointi ja valittu henkilö täytti odotukset täydellisesti.”

”Rekrytointiprosessi oli sujuva ja se hoidettiin ammattitaidolla. Poolian rekrytoija teki lisää haastattelukierroksia varmuuden saamiseksi.” 

”Kaikki on sujunut todella hyvin ja henkilöt ovat olleet 10++++” 

”Hoidatte yhteydenpidon aktiivisesti ja vastaatte kysymyksiin / pyyntöihin ripeästi. On ollut ilo työskennellä kanssanne.” 

”Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia.” 

– Tiina Lankinen, CGI

Asiakaskokemus: Finago

”Yhteistyö Poolian kanssa alkoi jo vuonna 2010 ollessani itse työnhaussa ja heidän kauttaan päädyinkin nykyiselle työnantajalleni. Omasta hakukokemuksestani on jäänyt mieleen erityisesti se, miten aktiivisesti Poolian konsultti oli yhteydessä kanssani koko prosessin ajan. Aikaisemmin en ollut koskaan kokenut vastaavaa aktiivisuutta rekrytointiyritysten puolelta.

Nyt vuosien varrella olen käyttänyt Pooliaa useissa rekrytoinneissamme. Poolian kautta olemme hakeneet uusia työntekijöitä koko Suomen alueelle. 

Meille on palkattu esimerkiksi myyntipäälliköitä, avainasiakaspäälliköitä, konsultteja / kouluttajia, koodareita ja taloushallinnon asiantuntijoita. >

Yhteistyö Poolian kanssa on ollut saumatonta, tutut konsultit tuntevat tarpeemme sekä yrityksemme kulttuurin ja osaavat hakea juuri meidän tarpeitamme vastaavia työntekijöitä.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Poolian aktiivisuuteen, vaikka hakuja ei olisi juuri sillä hetkellä käynnissä, he ovat aina pitäneet aktiivisesti yhteyttä. Poolialaiset ovat oikeasti kiinnostuneita yrityksestämme sekä tulevaisuuden näkymistämme.” 

– Katja Kuntola, Myyntijohtaja/Accountor Finago Oy