Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.

Poolia erottuu useimmista muista rekrytointialan yrityksistä siten, että rekrytoija vastaa vuokratuista konsulteista ja myös yhteydenpidosta asiakkaan kanssa. Hän osallistuu koko toimeksiantoprosessiin ja on vastuussa rajoitetusta määrästä konsultteja.

Poolia antaa täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilapäiseen työntekijään, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme henkilön jolla on vastaava pätevyys.

Henkilöstövuokrauksen vaiheet

1. Asiakas ja Poolian rekrytoija tapaavat. Rekrytoija tutustuu asiakkaan yrityskulttuuriin löytääkseen konsultin, jonka taidot vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan vaatimuksia.
2. Rekrytoija etsii sopivat konsultit uusien hakijoiden ja Poolian hakijatietokannan joukosta.
3. Potentiaaliset Konsultit esitellään asiakkaalle, joka päättää kenet/ketkä haluaa jatkohaastatella ja työllistää.
4, Toimeksianto alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
5. Toimeksianto päättyy. Asiakas ja konsultti pääsevät arvioimaan toimeksiannon.

Kaikissa henkilöstövuokrausta koskevissa kysymyksissä sinua palvelevat Poolian rekrytointikonsultit. 

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.