Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.

Poolia on rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut rekrytointialan yritys. Erotumme useista muista alamme yrityksistä siinä, että meillä itse rekrytoija vastaa vuokratuista konsulteista, kuten myös kaikesta yhteydenpidosta asiakkaan kanssa. Kun henkilöstövuokraus on ajankohtaista, nimetään asiakasyritykselle rekrytoija, joka osallistuu aina koko toimeksiantoprosessiin ja on vastuussa rajoitetusta määrästä konsultteja. Näin pystymme tarjoamaan asiantuntevaa ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa henkilöstövuokrausta lukuisille eri toimialoille.

Poolia antaa täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilapäiseen työntekijään, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme henkilön jolla on vastaava pätevyys. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat konsernimme erikoisosaamista, ja haluammekin aina varmistaa onnistuneen sekä kaikkiin tarpeisiin vastanneen lopputuloksen jokaisessa toimeksiannossa.

Mitä hyötyä henkilöstövuokrauksesta on?

Henkilöstön vuokraaminen tuo lähes riskitöntä joustoa yrityksen arkeen, tarjoten helposti ja vaivattomasti lisää työvoimaa juuri silloin kun sitä tarvitaan. Työntekijöiden lisäksi saatte myös henkilöstövuokrauksen tarjoajan täydellisen tuen koko prosessin ajaksi.

1. Henkilöstövuokraus tarjoaa yritykseen osaavan työntekijän nopeasti ja kustannustehokkaasti, ilman rekrytointiprosessiin kuluvaa aikaa ja resursseja.
2. Vuokratyöntekijän voi hankkia lyhyt- tai pitkäkestoiseen työsuhteeseen, henkilöstövuokraus auttaa molemmissa tilanteissa. Henkilöstövuokraus mahdollistaa yrityksen resurssien mitoittamisen tarkasti työn määrän mukaan.
3. Henkilöstöpalveluja tarjoava yritys huolehtii siitä, että henkilöstövuokraus on reilua sekä työntekijälle että asiakasyritykselle.
4. Löydät lukuisten alojen osaajat riskittömästi – rekrytoinnin ammattilaiset ovat jo kartoittaneet työntekijöiden osaamisen sekä motivaation.
5. Vuokratyövoimaa tarjoava yritys hoitaa myös kaikki työnantajavelvoitteet.

Kiinnostuitko henkilöstövuokrauksesta?

Henkilöstövuokraus ratkaisee kaiken kokoisissa yrityksissä lukuisia eri tilanteita, kun määräaikaista työvoimaa tarvitaan nopealla aikataululla. Vuokratyövoimaa käytetään paljon esimerkiksi kampanja- tai projektitarpeisiin, sijaisuuksiin, sesonkihuippuihin tai muihin väliaikaisiin tilanteisiin, joissa jo olemassa oleva työvoima ei riitä. Vakituisiin, tarkasti määriteltyihin tarpeisiin kannattaa harkita tarjoamaamme suorarekrytointia eli suorahakupalvelua.


Henkilöstövuokraus ja rekrytointi mahdollistavat yrityksen toiminnan joustavasti.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

1. Asiakas ja Poolian rekrytoija tapaavat. Rekrytoija tutustuu asiakkaan yrityskulttuuriin löytääkseen konsultin, jonka taidot vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan vaatimuksia.
2. Rekrytoija etsii sopivat konsultit uusien hakijoiden ja Poolian hakijatietokannan joukosta.
3. Potentiaaliset konsultit esitellään asiakkaalle, joka päättää kenet/ketkä haluaa jatkohaastatella ja työllistää.
4, Toimeksianto alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
5. Toimeksianto päättyy. Asiakas ja konsultti pääsevät arvioimaan toimeksiannon.

Jos henkilöstövuokraus alkoi kiinnostaa tai herätti kysymyksiä, jätä tarjouspyyntö niin rekrytointikonsulttimme on sinuun yhteydessä.

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.