Taloushallinnon rekrytointi ja henkilöstövuokraus

Tarvitsetko rekrytointiapua taloushallinnon alalla? Kyseessä on monipuolinen toimialue monilla erilaisilla ammattitehtävillä, mutta ne kaikki ovat elintärkeitä, jotta yrityksesi toimii ja on kannattava. Tahdikkuus, luotettavuus ja korkea suorituskyky ovat vain muutamia niistä vaatimuksista, joita vaadimme tämän toimialan konsulteilta. Taloushallinto on Poolian ydinaloja ja olemme siitä erittäin ylpeitä.

Onnistunut rekrytointi taloushallinnon tehtäviin tuottaa tuloksia

Taloushallinnon toimivuus, korkea suorituskyky ja luotettavuus on yksi jokaisen yrityksen tukipilareista. Näihin taloushallinnollisiin tehtäviin rekrytointi voi kuitenkin olla vaativa projekti yrityksen omilla resursseilla.

Me tarjoamme yrityksesi omat resurssit vapauttavana vaihtoehtona rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokrauksen myös taloushallinnon tehtäviin. Poolian rekrytointiasiantuntijoilla on pitkä kokemus taloushallinnon osaajien henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista. Erikoiskokemuksemme ansiosta pystymme ymmärtämään tarpeesi ja kohdattavat haasteesi. Meillä on laaja aktiivisten työnhakijoiden hakijatietokanta ja verkosto, mikä mahdollistaa myös nopeat rekrytoinnit. Asiakkaamme ovat pk-yrityksistä pörssinoteerattuihin globaaleihin toimijoihin asti.

Yhdistämme osaajat ja työpaikat mm. seuraavissa taloushallinnon toimissa:

  • Talouspäälliköt ja -johtajat
  • Controllerit
  • Asiantuntijat
  • Tilintarkastajat
  • Kirjanpitäjät
  • Ekonomit
  • Finanssialan työntekijät
  • Asiakasneuvojat ja -palvelijat

Poolia on vuodesta 1989 lähtien keskittynyt yhteen asiaan: löytää toimihenkilöalalle päteviä työntekijöitä. Tämä on vahvuutemme, jonka takia meillä on laaja kokemus eri erikoisaloilta. Ymmärrämme yrityksiä ja niiden liiketoimintaa. Ja tiedämme, mitä henkilöltä vaaditaan. Laadunvarmistusprosessilla, johtavilla digitaalisilla työkaluilla ja ainutlaatuisella valintafilosofiallamme me toimitamme, mitä olemme luvanneet. Huipputason rekrytointia.

Esimerkkejä meillä tällä hetkellä avoinna olevista toimialakohtaisista työpaikoista: