Suorahakupalvelu

Poolian suorahakupalvelu on tehokas ja täsmällinen ratkaisu tilanteeseen, jossa tehtävään sopivan osaajan etsiminen tapahtuu kontaktoimalla vastaavissa tehtävissä työskenteleviä henkilöitä. Hyödynnämme haussa myös kokeneiden konsulttiemme omia verkostoja sekä vuosien aikana kertyneitä kontakteja.

Suorahakupalvelu sopii rekrytointitarpeisiin, joissa etsitään pätevyydeltään ja ominaisuuksiltaan tarkoin määriteltyä henkilöä ja kun asiaankuuluvien ehdokkaiden saatavuus on rajoitetumpaa. Suorahakupalvelussa kartoitamme tarkemmin hakijatilannetta ja etsimme tietokannastamme sekä muista palveluista teille sopivia ehdokkaita. Poolian henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut sisältävät myös osia suorahakupalvelustamme. Voit myös tehostaa hakuprosessia esimerkiksi Poolia Social Media Boost-kampanjan avulla, jolla tavoitat passiiviset hakijat tehokkaammin. Voit lukea lisää Poolia Social Media Boost-kampanjoistamme täältä.

Poolian suorahakupalvelu sisältää mm. seuraavia vaiheita

– Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
– Potentiaalisten kohdeorganisaatioiden määrittäminen yhdessä asiakkaan kanssa 
– Soveltuvien ehdokkaiden haku CV-kannastamme ja muista kanavista, kuten LinkedInista
– Soveltuvuustestit, joilla voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä, motivaatiota, jne.
– Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
– Useampi referenssitarkistus finalistiehdokkaiden kohdalla
– Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Suorahakuja tehdessämme emme koskaan kontaktoi nykyisten asiakkaidemme henkilökuntaa. Kaikissa palvelua koskevissa kysymyksissä sinua palvelee Poolian rekrytointikonsultit. 

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia konserni

Poolia on henkilöstö- ja rekrytointialan yhtiö. Näemme itsemme mielummin osaamisen löytämisen ja yhdistämisen asiantuntijoina. Koska muutoksen tekevät aina ihmiset ja yksilöt ovat niitä, jotka saavat aikaan tulosta uskomme, että oikeat henkilöt oikeassa paikassa rakentavat menestyviä yrityksiä.

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!