Suorahakupalvelu

Poolian suorahakupalvelu on tehokas ja täsmällinen ratkaisu tilanteeseen, jossa tehtävään sopivan osaajan etsiminen tapahtuu kontaktoimalla vastaavissa tehtävissä työskenteleviä henkilöitä. Hyödynnämme haussa myös kokeneiden konsulttiemme omia verkostoja sekä vuosien aikana kertyneitä kontakteja.

Suorahakupalvelu löytää asiantuntijat vaativiinkin tehtäviin

Suorahaku sopii rekrytointitarpeisiin, joissa etsitään pätevyydeltään ja ominaisuuksiltaan hyvin tarkoin määriteltyä henkilöä, erityisesti silloin kun tehtävään sopivien ehdokkaiden saatavuus on rajoitetumpaa. Suorahakupalvelussa rekrytoinnin asiantuntijamme kartoittavat tarkemmin hakijatilanteen, ja etsimme sekä omasta tietokannastamme että muista palveluista juuri teille sopivia ehdokkaita.

Henkilöstöpalveluihin erikoistuneena yrityksenä kärkipalvelumme suorahaku, rekrytointi ja henkilöstövuokraus ovat vaiheiltaan sekä palvelusisällöltään osin samankaltaisia. Näistä vaihtoehdoista täsmällisin rekrytointitoimeksianto eli suorahaku sopii parhaiten haastaviin asiantuntijatehtäviin, joiden osaajien löytäminen ja tavoittaminen on erityisen haastavaa.

Meidän tehtävämme on löytää oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin ja selättää asiakasyritysten puolesta rekrytointiprosessissa kohdattavat haasteet. Anna kokeneiden rekrytointikonsulttiemme auttaa! Palvelemme Helsingistä, Oulusta, Vaasasta, Hämeenlinnasta ja Kokkolasta käsin koko Suomen alueella.

Onnistuneet rekrytointitoimeksiannot toteutetaan asiantuntijoiden ja tekoälyn yhteistyöllä

Hyödynnämme kaikissa henkilöstöpalveluissamme hyvin laaja-alaista asiantuntijuutta sekä alan tuoreimpia innovaatioita. Voit tehostaa suorahakuprosessia esimerkiksi Poolia Social Media Boost -kampanjan avulla, jolla tavoitamme passiiviset hakijat tehokkaammin. Tässä lisäpalvelussa hyödynnetään tekoälyä, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää hakijansa ja näin tavoitamme myös kohderyhmiä, joita perinteisellä työpaikkailmoituksella ei saavuteta.

Lue lisää Poolia Social Media Boostista ja siitä, miten moderni tekniikka voi parantaa rekrytoinnin tuloksia!

Vaativa rekrytointi ja asiantuntijoiden löytäminen vaatii erityisosaamista

Rekrytointi perinteisiinkin työtehtäviin voi olla toisinaan haastavaa, mikäli kohderyhmää ei tunneta riittävän hyvin ja näin osata rakentaa rekrytointiprosessia oikein. Puoliteholla toteutettu rekrytointi aiheuttaa usein myös huonompia tuloksia – huolellisen ja laadukkaan rekrytointiprosessin viemä aika ja resurssitarve yllättää monet.

Ulkoistamalla etenkin vaativiin tehtäviin rekrytoinnin kokeneille rekrytointikonsulteille, pystytte hyödyntämään yrityksessä olevat resurssit ja ajan teidän omaan ydinosaamiseenne. Asiakas- ja tapauskohtaisesti rekrytointikonsulttimme vastaavat tarvittaessa koko rekrytointiprosessista, alkaen tarveanalyysien tekemisestä ja päättyen suorahaun työtehtävään parhaiten soveltuvien ehdokkaiden esittelyyn. Voimme myös hoitaa vain osan vaiheista, kuten esimerkiksi löytämienne ehdokkaiden haastattelun tai soveltuvuustestien toteuttamisen.

Poolian suorahakupalvelu sisältää esimerkiksi seuraavia vaiheita:

– Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
– Potentiaalisten kohdeorganisaatioiden määrittäminen yhdessä asiakkaan kanssa 
– Soveltuvien ehdokkaiden haku CV-kannastamme ja muista kanavista, kuten LinkedInista
– Soveltuvuustestit, joilla voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä ja motivaatiota
– Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
– Useampi referenssitarkistus finalistiehdokkaiden kohdalla
– Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Rekrytointia suorahakuna tehdessämme emme koskaan kontaktoi nykyisten asiakkaidemme henkilökuntaa. Kaikissa palvelua koskevissa kysymyksissä sinua palvelee Poolian rekrytointikonsultit. 

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.