Poolia Social Media Boost – Tekoäly tuli rekrytointiin

Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa. Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa. Poolia Social Media Boost on työpaikkailmoitusten tulevaisuutta – tartu tilaisuuteen!

Perinteisessä mallissa työnhakija löytää työpaikkailmoituksen ja Poolia Social Media Boost palvelussa työpaikkailmoitus löytää työnhakijat!

Saavuta uusia kohderyhmiä – tavoita passiiviset työnhakijat

Aktiiviset työnhakijat ovat löydettävissä sieltä, missä työpaikatkin ovat, eli eri työnhakukanavista, LinkedIn:stä ja sosiaalisen median ryhmistä tai oppilaitoksien työnhakuportaaleista jne.

Haasteena on tavoittaa passiiviset työnhakijat, heidät, jotka eivät ole aktiivisesti hakemassa uusia työmahdollisuuksia tai tiedä niiden olemassaolosta, mutta jotka voisivat olla kiinnostuneita tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Näitä hakijoita on monta kertaa enemmän kuin aktiivisia ja heidät tavoitat Poolia Social Media Boostin avulla.

Poolia Social Media Boost nojaa uusimpaan teknologiaan. Se on sosiaalisen median ja Google Displayn yläpuolella analysoiden tuhansia datapisteitä, verkkoprofiileja ja -malleja ja löytää potentiaalisimmat työnhakijat kuhunkin hakukampanjaan. Se on väline, joka buustaa rekrytointikampanjasi aivan uudelle tasolle.

Anna algoritmin löytää sopivat hakijat

Poolia Social Media Boost perustuu algoritmiin, joka analysoi sosiaalisia ja maantieteellisiä tekijöitä, esimerkiksi hakijan ryhmiä, koulutusta ja työkokemusta, ja löytää automaattisesti ne henkilöt, jotka todennäköisimmin kiinnostuvat rekrykampanjastanne. Tämän jälkeen algoritmi analysoi kaikki mainoslinkkiä klikanneet löytääkseen muita, joilla on samantyyppinen profiili. Kampanja koostuu useista erilaisista versioista ja nämä A/B-testataan automaattisesti kiinnostavimman version löytämiseksi.

Poolia Social Media Boostin avulla voit näyttää rekrymainostasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Google Display Network -palvelussa. Valitse joko Facebook tai Instagram, tai kaikki neljä kanavaa Poolia Social Media Boost+ -palvelulla.

Tehdäänkö teillekin astetta tehokkaampi rekrytointikampanja? Ota yhteyttä!