Aalto EE:n F.E.C koulutusohjelmat ja RekryKoulutukset

Poolia ja Aalto University Executive Education and Professional Development Oy ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö sisältää mm. Further Education with Companies (F.E.C) –koulutusohjelmat ja Rekry-koulutukset sekä niihin liittyvät resursointipalvelut liittyen toisaalta yrityksiin ja toisaalta koulutettaviin työntekijöihin. Koulutusohjelmat tarjoavat yrityksille luotettavan väylän rekrytoida motivoitunut yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen omaava talentti yrityksen tiimin täydennykseksi. Koulutukset kuuluvat ELY-keskuksen osittain rahoittamien työvoimakoulutuksien piiriin.

Millaista osaamista tulevaisuuden työelämä edellyttää? Miten vastaamme organisaatioissa digitalisaation tuomiin haasteisiin? Miten organisaatiot voivat tukea jatkuvaa oppimista? Osaaminen ja jatkuva uudistuminen ovat kestävän kasvun tärkeimmät tekijät. Yritysten ja organisaatioiden kasvu ja uudistuminen ei tapahdu ilman osaavaa henkilöstöä. Monilla aloilla osaajista on jo merkittävä pula, jonka lisäksi organisaatiot kilpailevat parhaista osaajista globaalisti.

Poolian ja Aalto EE:n yhteistyösopimuksen puitteissa sinunkin yritykselläsi on nyt mahdollisuus rekrytoida osaajia F.E.C koulutusohjelman kautta. Yrityksellä on mahdollisuus kouluttaa myös uutta tai olemassa olevaa henkilöstöään erikseen räätälöitävän RekryKoulutuksen avulla. F.E.C koulutukseen sisältyy noin kuukausi opetusta Aalto EE:n toimesta ja viisi kuukautta työskennellään suoraan yrityksessä / yrityksissä. Mikäli kaikki sujuu hyvin, koulutuksen päätteeksi koulutuksessa oleva työllistyy yrityksen palvelukseen. RekryKoulutuksessa yritys ja Aalto EE räätälöivät yrityksen erilaisiin tarpeisiin sopivan koulutusohjelman. RekryKoulutuksessa yritys voi kouluttaa Aalto EE:n kautta uutta tai olemassa olevaa henkilöstöä uusiin tehtäviin tai syventää heidän olemassa olevaa osaamista. Räätälöidyn RekryKoulutuksen kesto on noin 4-6 kk.

RekryKoulutukset organisaatioiden rekrytointitarpeisiin

RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitsette tukea ammattitaitoisten työntekijöiden rekrytoimiseen. RekryKoulutus voidaan toteuttaa yhteistyössä usean organisaation kanssa tai räätälöitynä vain teille. Työnantajayritys ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä siten, että työnantajana osuutenne on 30 % hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Ohjelman kesto on tyypillisesti noin 6 kk, joten teillä on aikaa varmistua opiskelijan osaamisesta ja soveltuvuudesta omaan organisaatioonne.

Uusi työntekijä Further Educated with Companies (F.E.C) -rekrytoivasta koulutusohjelmasta

Aalto EE ja Further Educated with Companies (F.E.C) -ohjelmat tarjoavat monipuolista ja uudenlaista osaamista organisaationne rekrytointitarpeisiin yli 20 vuoden kokemuksella. F.E.C-ohjelma kestää aina yhteensä noin kuusi kuukautta, joista valitsemanne osaaja työskentelee yrityksenne määrittelemissä tehtävissä noin viisi kuukautta. Joustavat F.E.C-ohjelmat ovat erinomainen tapa työllistää, kasvaa ja löytää sopivia osaajia yritykseenne. Ohjelmiin on osallistunut tuhansia tyytyväisiä yrityksiä ja koulutettavia: yli 70 prosenttia osallistujista on solminut työsopimuksen.

Näin prosessi etenee

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää eri mahdollisuuksista!

Haluatko kuulla miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Poolian ja Aalto EE:n yhteistyöstä? Onko sinulla kenties mielessä jo jokin tarve talon sisäisesti tai oletko etsimässä uutta henkilöstöä ja olisit kiinnostunut rekrytoivasta F.E.C koulutusohjelmasta? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Marko Ikävalko

Poolia Suomi Oy
Director, Sales & Marketing
Puh: 0400 802 040
marko@poolia.fi

Esimerkkejä kauttamme haussa olleista F.E.C koulutusohjelmista

Vähähiilisyyden asiantuntija

Ohjelman kouluttaa vähähiilisyyden asiantuntijoita työelämän tarpeeseen.

 • Osallistuja saa valmiudet toimia oman alansa vähähiilisyyden asiantuntijana
 • Työnantajalle matalan kynnyksen tutustumismahdollisuus potentiaaliseen työntekijään
 • Koulutuksen sisältöä mahdollisuus räätälöidä työnantajan tarpeen mukaan

ICT-ohjelmistotuotanto F.E.C -koulutus

ICT-ohjelmistotuotanto F.E.C–ohjelmassa koulutetaan tulevia ohjelmistotuotannon, datan, analytiikan ja tekoälyn ammattilaisia yhdistäen lähiopetusta, projektityöskentelyä ja työssäoppimista. Tämän ohjelman kautta yrityksenne on mahdollista löytää tarpeisiinne sopiva osaaja työskentelemään ohjelmoinnin, ohjelmistosuunnittelun, ohjelmistojen testauksen, ohjelmistoprojektien johtamisen, datan, analytiikan, tekoälyn tai konsultoinnin pariin.

Kyberturva F.E.C -koulutus

Kiristysohjelmahyökkäykset, hajautetut palvelunestohyökkäykset, haittaohjelmat, käyttäjien manipulointi, dataan kohdistuvat hyökkäykset, dis- ja misinformaatio – kaikkea tätä löytyy nykyaikaisten kyberrikollisten työkalupakeista. Tällaisen toiminnan estäminen on jatkuvaa kissa- ja hiirileikkiä; kun kyberhyökkääjien keinovalikoimasta onnistutaan karsimaan jotain, on heillä pian käytössään jotain uutta. Yrityksille ja muille työnantajaorganisaatioille tämä muodostaa vakavan uhan, jonka torjumiseen tarvitaan osaamista. Tämän koulutuksen kohderyhmänä ovat turvallisuus- tai ICT-alojen osaajat sekä muut henkilöt, joilla on kyberturvallisuusasioihin tarvittava valmius- ja kokemuspohja.

Huom! Tulevat F.E.C -koulutusohjelmat avataan sivustolle aina sitä mukaa kun ne varmistuvat. Pysy kuulolla!

Aalto EE:n F.E.C -koulutusohjelma pähkinänkuoressa

Aalto EE:n F.E.C. – koulutusohjelma

 • Ohjelman kautta organisaatiot voivat tutustua kokeneisiin ja motivoituneisiin ammattilaisiin.
 • Koulutus on ELY-keskusten osittain rahoittamaa työvoimakoulutusta.
 • Aalto EE on luotettava yliopistotason F.E.C. -koulutuksien järjestäjä lähes 30 vuoden kokemuksella

Yritys / Työntekijä

 • Kustannus organisaatiolle 8400€/6kk
 • Opiskelijalle maksuton

Koulutuksen kesto on 120 päivää

 • Osallistuja työskentelee yhteistyöorganisaatiossa organisaation määrittelemien tehtävien parissa.
 • Osallistuja saa ohjelman oppimisjaksoilla yhteensä noin kuukauden ajan korkeatasoista täydennyskoulutusta.
 • Palkkakustannusta ei muodostu ohjelman aikana, elleivät työnantaja ja osallistuja muuta sovi.
 • Koulutukset toteutetaan suomeksi ellei toisin mainita.

Hyödyt organisaatiolle:

 • Helppo ja luotettava väylä rekrytoida uusia osaajia.
 • Organisaatio saa määrittelemäänsä tehtävään tarkasti valitun osaajan.
 • Työnkuvausta, tehtäviä ja tavoitteita voidaan suunnata osallistujan osoittaman potentiaalin, taitojen ja tietojen mukaisesti vastaamaan yrityksen tarpeita.

Koulutus

 • Osallistujan ammatillisten taitojen päivittäminen ja kehittäminen.

Hyödyt osallistujalle:

 • Osallistujat saavat korkeatasoista täydennyskoulutusta, minkä lisäksi he saavat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden työllistyä vakituisesti organisaatioon.
 • Keskimäärin 70 % koulutettavista työllistyy koulutusohjelman aikana.

Rekrytointi

 • Sopivan henkilön löytäminen sopivaan organisaatioon
 • Jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen tuloksiin, tehdään työsopimus ohjelman aikana tai sen päätyttyä.

Haluaisitko kuulla lisää Aalto EE:n F.E.C koulutusohjelmista tai yrityksille erikseen räätälöitävästä RekryKoulutuksesta?

Haluatko kuulla miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Poolian ja Aalto EE:n yhteistyöstä? Onko sinulla kenties mielessä jo jokin tarve talon sisäisesti tai oletko etsimässä uutta henkilöstöä ja olisit kiinnostunut rekrytoivasta F.E.C koulutusohjelmasta? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Marko Ikävalko

Poolia Suomi Oy
Director, Sales & Marketing
Puh: 0400 802 040
marko@poolia.fi

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.