Henkilöarviointipalvelut

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme tuottavat niiden avulla rekrytointipäätöstä tukevaa lisätietoa, joka on hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä.

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme tuottavat niiden avulla rekrytointipäätöstä tukevaa lisätietoa, joka on hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä. Työtehtävän vaatimusten määrittely toteutetaan arviointimenetelmien avulla ja työnhakijoita arvioidaan suhteessa työtehtävän vaatimuksiin. Näin saamme täsmällistä tietoa hakijasta, hänen vahvuuksistaan sekä kehittymiskohdistaan työtehtävään nähden.

Master Person Analysis (MPA)

Henkilöstön, esimiesten, projektiryhmien, tiimien ja organisaatioiden rekrytointiin ja kehittämiseen tarkoitettu arviointityökalu.       

MPA on tarkoitettu henkilövalintojen tueksi, ja sen avulla saadaan työhaastattelussa täsmennettyä ja syvennettyä henkilöstä muodostuvaa kuvaa. Arviointiin osallistuja saa aina kirjallisen palauteraportin tuloksistaan. Työkalu soveltuu erinomaisesti myös perehdytyksen ja kehittämisen välineeksi.

MPA mittaa käyttäytymispreferenssejä yhdeksää pääominaisuutta vasten, jotka tarkastelevat seuraavia osa-alueita:

– suhtautuminen tavoitteisiin
– sosiaaliset suhteet
– tyypillinen työskentelytapa

Lue lisää MPA arviointimenetelmästä!

MPA in English

Adjustable Competence Evaluation (ACE)

Kyky- ja oppimispotentiaalin arviointimenetelmä

Menestys työtehtävässä ei riipu ainoastaan taidoista ja kokemuksesta. Useimmat tehtävät edellyttävät jatkuvaa oppimista ja päättelykykyä. Työntekijän oppimis- ja päättelykyvyn potentiaalin tunnistaminen on noussut entistä tärkeämmäksi. ACE on kognitiivinen testi, joka on suunniteltu mittaamaan juuri tätä potentiaalia kolmella eri ulottuvuudella; numeerisen, spatiaalisen ja kielellisen päättelykyvyn alueilla. 

Lue lisää ACE arviointimenetelmästä!

ACE in English

Kaikissa arviointimenetelmiä koskevissa kysymyksissä sinua palvelevat Poolian rekrytointikonsultit. 

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.