Poolian rekrytiimi esittelyssä

Jokaisen yrityksen henkilöstötarpeet ovat erilaisia ja juuri oikean talentin löytäminen voi tuntua haastavalta, pitkältä ja kalliilta prosessilta. Ei hätää, me voimme auttaa!


Pooliasta saat asiantuntevaa apua seuraaville osa-alueille: Rekrytointi ja Try&Hire, Henkilöstövuokraus, Inhouse, Henkilöarvioinnit sekä Suorahakupalvelut. Pystymme auttamaan sopivien osaajien kartoittamisessa monella eri alueella, kuten myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, IT:n, asiakaspalvelun, HR ja toimistotyön alueilla. Kattavassa hakijatietokannassamme on tuhansia toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestason työnhakijoita. Uutis- ja tippikirjeiden lisäksi käytössämme on luonnollisesti Suomen johtavat ilmoituskanavat ja suorahaun työkalut ja näymme vahvasti myös Somessa.

SANNA MAJAVA
HEAD OF RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Sanna toimii Pooliassa rekrytointikonsulttitiimin vetäjänä ja on työskennellyt asiantuntijarekrytointien parissa vuodesta 2004.

Sannalla on laaja ja monipuolinen kokemus eritasoisista asiantuntijarekrytoinneista, suorahausta ja asiakassuhteiden hoitamisesta sekä kannustavalla otteella tiimiään huipputuloksiin luotsaavasta johtamisesta.

Sanna rakastaa kehittyä ja kehittää ja hän onkin vuosien varrella ammentanut koulutuksistaan ideoita myös Poolian toimintaan. Sannan intohimo alaa kohtaan heijastuu vahvasti myös Pooliaan ja hän on esihenkilönä ja asiakaskunnassa pidetty ja arvostettu toimija.

Sanna Majava
email: sanna@poolia.fi
puh: +358 20 7290 838

”Kiitos sinulle ammattitaitoisesta avustasi tässä työnhakuprosessissani ja kiitos erityisesti yhteydenpidosta ja viesteistä, hakijan näkökulmasta niillä on todella suuri merkitys.”

Hakijapalaute

”Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!”

Asiakaspalaute

TARJA LAAKSO
RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Tarjalla on Poolian pisin kokemus henkilöstöpalvelualalta, ja rekrytoinneista ja voimmekin kutsua häntä tiimimme konkariksi. Hän on aloittanut alalla jo parikymppisenä ja ala vei mukanaan. Olemme saaneet nauttia hänen ansiokkaasta työstään Pooliassa jo 17 vuoden ajan.

Tarjan kokemus kattaa kaikki osa-alueemme, mutta erityisesti taloushallinnon ja asiakaspalvelun sekä HR:n toimeksiannnot voi laskea hänen vahvuusalueisiinsa. Voimme myös kutsua häntä tiimimme sinnikkääksi löytäjäksi, joka ”taikoo” omille asiakkailleen mahdottomissakin tilanteissa tekijät pikaisiin tarpeisiin.

Tarja on myös tiimimme työehtosopimuksen tuntija sekä kaikessa tekemisessään tarkka ja huolellinen luottotekijä, johon myös hänen oma uskollinen asiakaskuntansa on vuosi vuoden jälkeen luottanut.

Tarja Laakso
Email: tarja@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 837

”Haluan kiittää sinua suuresti, kun uskoit minuun ja sain tämän mahdollisuuden. Olen myös tykännyt tavastasi olla aktiivinen rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeenkin.  Pooliasta jäi tämän sopimuksen tiimoilta oikein hyvä kuva.” 

Hakijapalaute

”Tämä oli erittäin onnistunut rekrytointi ja valittu henkilö täytti odotukset täydellisesti!”

Asiakaspalaute

KATI RAHIKKA
RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Kati on tiimimme vankka tukipilari, jolla on jo 30 vuoden toimialatuntemus ja Pooliastakin kokemusta jo yli 10 vuoden ajalta. Hänen asiantuntemuksensa kattaa niin talouden kuin logistiikan ja myynninkin toimeksiannot ja erityyppiset teknisen alan haut (kuten Sales Engineer, Tuotepäällikkö) ovat olleet hänen viimeisintä osaamisaluettaan.

Persoonallaan Kati tuo tiimiimme vankkumatonta tilannekomiikkaa ja kuolemattomia ”leiskautuksia”! Hänellä on lojaali oma asiakaskuntansa, joka kääntyy hänen puoleensa aina uusien tarpeiden ilmaantuessa ja työnhakijat ovat myös antaneet hänelle paljon kiitosta hänen tavastaan hoitaa rekrytointiprosesseja Pooliassa.

Kati Rahikka
Email: kati@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 833

”Haluaisin kiittää sinua ja antaa palautetta tavastasi soittaa ja tiedustella ”kuulumisia” haastattelun jälkeen. Mielestäni mahtava tapa saada tunne siitä, että rekrytointi ei ole vain taitojen metsästämistä vaan siinä otetaan ihminen ja hänen persoonansa huomioon. Tämä eroaa kilpailijastanne, jossa rekrytointi oli erittäin suoraviivaista eikä niin ihmisystävällistä.”

Hakijapalaute

”Haluan erikseen mainita että hakijat ovat puhuneet sinusta pelkkää hyvää ja kehuneet tapaasi hoitaa tämä prosessi niin että ovat tunteneet itsensä merkittäväksi ja heistä on todellakin välitetty!”

Asiakaspalaute

ANNASTIINA KORPI
RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Annastiina on liittynyt tiimiimme Rekrytointikonsultiksi keväällä 2019.

Hyvin nopeasti Annastiina otti paikan sekä Poolia Suomi Oy:n että Poolia IT:n rekrytoinneissa ja hän on osoittautunutkin monipuoliseksi rekrytoinnin asiantuntijaksi, joka on kasvattanut osaamistaan niin projekti- kuin vakituisten osaajien rekrytoinneissa sekä suorahauissa kaikilla edustamillamme toimialoilla mutta erityisesti eritasoiset IT puolen haut ovat olleet luontevasti hänen toimialuettaan.

Annastiinan vahvuuksiin voidaan laskea myös hänen tarkka, huolellinen ja osuva sourcaus-tapansa, josta hän on saanut kiitosta niin asiakkaiden kuin oman tiimin keskuudessa. Hän on mielellään jakanut osaamistaan myös muille tiimin jäsenille ja osoittanut kiitettäviä mentorin kykyjä uuden rekrytraineen liittyessä tänä keväänä joukkoomme.

Annastiina on työskennellyt myös meidän pitkäaikaisimpien resurssointi- ja rekryasiakkuuksien parissa ja osoittanut kyvykkyytensä hyvänä rekrytointiviestijänä ja työnantajamielikuvan välittäjänä. Lisäksi Annastiina on ollut mukana messu- ja opiskelijatapahtumissa ja hänen aito, luonteva ja iloinen persoonansa välittyy myös näissä tapaamisissa erinomaisella tavalla.

Annastiina Korpi
Email: annastiina@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 835

”Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja henkilöitä on vakinaistettu yritykseemme. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstövuorausyrityksenä.” 

Asiakaspalaute: Tiina Lankinen, CGI

”Haluan kiittää lämpimästi, että suosittelit ja rekrysit minut! Ensimmäiset päivät uudessa työpaikassa ovat ylittäneet omat odotukseni unelmieni työpaikasta – en olisi ikinä voinut kuvitella yhtä lämmintä vastaanottoa, kuin nykyisessä yrityksessä – johon pääsin sinun ansiosta. Kiitos!”

Hakijapalaute

NEEA TURUNEN
RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Neea tuli tiimiimme huhtikuussa 2021 rekrytraineeksi ja tutustui alaamme muutaman kuukauden ajan auttaen mm. ilmoituksien ja hakemusten hallinnoinnissa, hakijaviestinnässä, alkuhaastatteluissa sekä työsopimusten ym. laatimisissa. Olemme olleet Pooliassa todella tyytyväisiä hänen nopeaan oppimiskykyynsä ja innokkuuteensa. Neea jäi harjoittelujaksonsa jälkeen taloon ja hän on ottanut isomman tontin rekrytointikonsulttina hoitaen itsenäisesti rekrytointeja aina sourcaukseen ja asiakkuudenhallintaan asti – hänestä onkin kasvanut alallemme uusi rekrytoinnin ammattilainen!

Neea Turunen
Email: neea@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 843

”Haluan kiittää erinomaisesta asiakaspalvelusta, aktiivisesta tiedottamisesta ja ihmisläheisestä otteesta.”

Hakijapalaute

JANETTE ANDERSSON
RECRUITMENT & TALENT ACQUISITION

Janette Andersson tuli syyskuussa 2021 täydentämään Poolian ja Poolia IT:n timanttista rekrytiimiä nimikkeellä Recruitment & Talent Acquisition Consultant.

Janette on suuntautunut erityisesti IT-alan / Teknisen puolen hakuihin ja sillä polulla hän jatkaa myös meillä Pooliassa. Tech rekrytointi painottuu oikeanlaisen osaajakohderyhmän määrittelyyn ja kiinnostavien hakijoiden aktiiviseen löytämiseen ja uudessa työssään meillä Pooliassa Janette haluaakin vielä vahvistaa osaamistaan vaihtelevien IT-puolen asiantuntijarekryjen ja suorahaun parissa. Hienoa saada hänet tiimiimme, tervetuloa taloon Janette!

Janette Andersson
Email: janette@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 839

Poolian rekrytointiasiantuntijoilla on vuosien kokemus rekrytoinnista ja henkilöstövuokrauksesta. Oma yhteyshenkilösi Pooliassa auttaa sinua kaikissa henkilöstötarpeissanne. Mikäli henkilöstötarpeita ilmaantuu, olemme käytettävissänne!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.