Uudelleensijoittamispalvelut ja työnhakuvalmennus

Yrityksen muuttuvissa tilanteissa valmennamme henkilöitä uuden työn hakemisessa ja autamme sen löytämisessä. Lähestymistapamme on edesauttaa työllistymistä suhteuttamalla yksilön osaaminen työmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä päivittää työnhaun työkalut.

Palvelumme soveltuu organisaation uudelleenjärjestelyihin, sisäisiin siirtoihin sekä yksilöiden vahvuuksien, kehittämiskohteiden ja osaamisten kartoittamiseen.

One to one-tapaamisissa kartoitamme alkutilanteen kokeneen ja ammattitaitoisen konsulttimme kanssa sekä käymme läpi CV:n ja hakemuksen rakentamista. Henkilöarviointi-työkaluilla pystymme tunnistamaan yksilön toiveurat ja tarkastelemaan niitä suhteessa ammattitaitoon, motivaatioon, henkilökohtaisiin ominaisuuksiin. Yksilöimme palvelun laajuuden aina tapauskohtaisesti.

Henkilöstöstä huolehtiminen ja sen huomioiminen yrityksen muuttuvissa tilanteissa auttaa ylläpitämään yrityksen positiivista mielikuvaa. Hyödyntämällä Poolian uudelleensijoittamispalveluita helpotat myös yrityksesi esimiesten ja johdon työkuormaa.

Tarjoamme niin yksilöllistä konsultaatiota kuin ryhmävalmennustakin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.