05.06.2024

Asiakaskokemus SALTO Systems

Asiakkaamme SALTO Systems on yksi älykkäiden elektronisten kulunvalvontaratkaisuiden maailmanlaajuisista markkinajohtajista. Teimme heidän kanssaan rekrytointiyhteistyötä kahden uuden tiiminjäsenen rekrytointeja koskien alkukeväästä 2024. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja olemme ylpeitä voidessamme olla mukana vahvistamassa heidän tiimiään osaavilla ammattilaisilla.

”Yhteistyö oli kaikin puolin sujuvaa, mutkatonta, avointa ja ammattitaitoista. Prosessi eteni suunnitelmien mukaisesti ja kaikki vaiheet toteutuivat odotetusti. Olimme erityisen tyytyväisiä Poolian laatimaan työpaikkailmoitukseen, joka kuvasi tarkasti kaiken olennaisen, mistä aloituspalaverissa keskusteltiin. Myös hakijoilta saatu palaute oli erittäin positiivista. Käytämme mielellämme Poolian palveluita myös tulevaisuudessa.”

– Katriina Forsback, Country Manager / SALTO Systems Oy


Rekrytointikampanjassa hyödynnettiin Poolian tehokkaiden ilmoituskanavien ja verkostojen lisäksi myös kahden viikon Poolia Social Media Boost -somekampanjaa (PSMB), jossa tekoäly valjastettiin etsimään myös passiiviset työnhakijat. Somekampanjan tulokset olivat erinomaiset ja SALTO Systems sai kampanjan myötä kivasti näkyvyyttä myös brändilleen. Somekampanja sai kymmeniä tuhansia näyttökertoja ja kahteen meillä haussa olleeseen tehtävään saimme yhteensä yli kolme sataa relevanttia työnhakijaa.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Mikäli henkilöstötarpeita ilmaantuu, olemme käytettävissänne! Hyödynnä rekrytoijiemme ammattitaito ja tehokkaat prosessimme, rekrytointimarkkinointimme sekä laajat verkostomme, jotka auttavat Sinua löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivat osaajat!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!