Uusimaa

AVOIN HAKEMUS, HR

Meillä on tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä HR:n ja rekrytoinnin parissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen HR- ja rekrytointipooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. HR Specialist, Rekrytointikonsultti, Rekrytoija, Talent Acquisition Specialist, Recruitment Specialist, HR-koordinaattori, HR-assistentti, HR-päällikkö tai HRD-asiantuntija. Työsuhteet voivat olla joko vakituisia tai määräaikaisia.

Erityisesti kokeneille rekrytoijille on kysyntää varsinkin määräaikaisissa projekteissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun!

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta erilaisista HR-tehtävistä, olet kenties toiminut joissain edellä mainituista tehtävistä ja olet avoin ja innoissasi uusille haasteille ja mahdollisuuksille. 

Sinulla on mielellään HR-puolelle suuntautunut hallinnollinen / kaupallinen koulutustausta ja sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, ruotsin kielen hallinta on etu. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Luonteeltasi olet sosiaalinen tiimityöskentelijä ja tunnet aitoa paloa HR-alaa kohtaan.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR-syistä, joten jätäthän hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta. Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
01.06.2024
Viitenumero
11681673
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830