Uusimaa

AVOIN HAKEMUS Taloushallinto

Oletko ammattitaitoinen reskontran hoitaja, kirjanpitäjä, palkanlaskija tai taloushallinnon moniosaaja, joka etsii uusia haasteita  määräaikaisesti, osa-aikaisesti, keikkaluonteisesti tai vaikituisen työn merkeissä? Jos tunnistit itsesi, niin LUE LISÄÄ!

Työtehtävät

Voit olla kokemusvuosiltasi hyvin erilainen, olemme kiinnostuneita sekä kokeneista konkareista kuin vastavalmistuneista alalle tulevista tekijöistä, kunhan asenteesi on myönteinen ja innostunut – olet hyvä tyyppi!

Asiakkaamme ovat kiinnostuneita sekä ulkoisen että sisäisen laskennan osaajista, kirjanpitäjistä, pääkirjanpitäjistä, reskontranhoitajista, palkanlaskijoista, maksuliikenteen hoitajista, luotonvalvojista, tilitoimiston osaajista, projektipäälliköistä ja näiden yhdistelmistä. Myös kehitysmyönteisyys ja (talous/raportointi)järjestelmien vahva osaaminen ovat tärkeitä kriteereitä etsiessämme tekijöitä asiakkaillemme. 

Edellytykset

Ennen kaikkea haemme tekijää, joka arvostaa työtään ja on valmis panostamaan siihen! Jos olet tällainen tekijä, on asiakkaammekin valmis panostamaan sinuun ja kehittymiseesi. 

Taloushallinnon ammattilaisena työotteesi on huolellinen ja tarkka. Et viilaa pilkkua, mutta suhtaudut yksityiskohtiin vakavasti kokonaiskäsitystä menettämättä. Olet aikaansaava ja pysyt aikataulussa. Pidät numeroista ja looginen päättelykykysi on vahva. Osaat ”lukea” numeroita sekä tehdä päätelmiä niiden avulla. Konsultoit asiakkaitasi inhimillisesti ja tuotat osaamisellasi muille lisäarvoa.

Toivomme sinun olevan ulospäin suuntautunut, joustava ja ystävällinen tiimipelaaja. Sinulla on edes jonkin verran kokemusta erilaisista taloushallinnon sovelluksista (mielellään myös sähköisistä) ja olet halukas oppimaan uusia sovelluksia. Olet valmis toimimaan usean sovelluksen ympäristössä ja Excelin käyttö luonnistuu hyvin. Englannin ja ruotsin kielen käyttökokemus on usein iso etu ja jos hallitset muitakin kieliä – aina parempi! Suomen kielen hallitseminen on kuitenkin meille ensisijaisen tärkeää.

Lisätiedot

Hae jo tänään, sillä sinun kaltaisellesi osaajalle on kysyntää!

Rekrytointikonsulttimme käyvät läpi avoimia hakemuksia päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin avoin hakemus voi tuottaa hedelmää myös myöhemmin! 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.03.2024
Viitenumero
2058460
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830