Uusimaa

Avoin hakemus

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin olet mukana työnhaussa! Työnhakijanamme saat tietoa meillä avoinna olevista tehtävistä mm. sähköisistä uutiskirjeistämme ja kohdennetuista tippikirjeistämme. Liity Poolian talenttien verkostoon!

Lähetä avoin hakemuksesi jo tänään!

Voit olla kokenut tekijä tai vasta työurasi alussa oleva aloittelija. Meillä Poolialla on asiakkaita niin pääkaupunkiseudulla kuin eri puolella Suomea ja heillä on jatkuvasti kysyntää eri alojen osaajille!

Rekrytointikonsulttimme käyvät hakemuksia läpi päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin hakemuksesi voi tuottaa hedelmää myös tulevaisuudessa! 

Liitäthän hakemukseesi ainakin CV:n, pienen esittelyn itsestäsi ja ne alat, joiden työpaikoista olet kiinnostunut. 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Sijainti
Uusimaa
Ilmoitus jätetty
01.09.2022
Viitenumero
255723
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830