28.09.2020

Henkilöarviointipalvelut rekrytointipäätöksesi tueksi

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme saavat niiden avulla rekrytointipäätöksen tueksi tietoja, jotka ovat hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä. Tarjoamme asiakkaillemme MPA ja ACE -pakettia, josta hyötyy sekä työnhakija, että asiakasyritys.

Master Person Analysis (MPA)

Henkilöstön, esimiesten, projektiryhmien, tiimien ja organisaatioiden rekrytointiin ja kehittämiseen tarkoitettu arviointityökalu  

MPA on tarkoitettu henkilövalintojen tueksi, ja sen avulla saadaan työhaastattelussa täsmennettyä ja syvennettyä henkilöstä muodostuvaa kuvaa. MPA kuvaa henkilölle tyypillistä käyttäytymistä työelämän tilanteissa. Käyttämällä sitä rekrytointien tukena onnistut henkilövalinnoissa aiempaa paremmin. Arviointiin osallistuja saa aina kirjallisen palauteraportin tuloksistaan. Työkalu soveltuu erinomaisesti myös perehdytyksen ja kehittämisen välineeksi.

MPA on haastattelua syventävä ja päätöksentekoa tukeva työkalu rekrytointiprosessissa. MPA tukee perehdytystä ja antaa eväitä uuden työntekijän johtamiseen. MPA:n käyttö parantaa rekrytoivan organisaation työnantajamielikuvaa, sillä testin käyttökokemus on todettu erinomaiseksi.

Varmista onnistunut henkilövalinta ja vältä kallis virherekrytointi sekä paranna työnantajamielikuvaa!

Poolian rekrytointiasiantuntija Sanna Majava

Adjustable Competence Evaluation (ACE)

Kyky- ja oppimispotentiaalin arviointimenetelmä

Menestys työtehtävässä ei riipu ainoastaan taidoista ja kokemuksesta. Useimmat tehtävät edellyttävät jatkuvaa oppimista ja päättelykykyä. Työntekijän oppimis- ja päättelykyvyn potentiaalin tunnistaminen on noussut entistä tärkeämmäksi. ACE on kognitiivinen testi, joka on suunniteltu mittaamaan juuri tätä potentiaalia kolmella eri ulottuvuudella; numeerisen, spatiaalisen ja kielellisen päättelykyvyn alueilla. 

ACE edustaa nykypäivän työelämän vaatimukset täyttävää kykytestiä, jossa olennaista on hakea tehtävän vaatimuksiin parhaiten sopivaa henkilöä. Hakijakokemus ACE-testistä on ollut erittäin positiivinen. Testi on koettu mielekkääksi ja riittävästi haasteita tarjoavaksi.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää kykyä tehdä oikeita johtopäätöksiä ja omaksua uutta tietoa nopeasti. Mitä enemmän vastuuta tehtävään sisältyy, sitä tärkeämpää on henkilön kyky erottaa olennainen tieto ja tehdä loogisia päätelmiä.

Kiinnostaako sinua käyttää henkilöarviointimenetelmiä seuraavassa rekrytoinnissasi tai haluatko tietää lisää niiden toiminnasta? Lue lisää tarjoamistamme arviointimenetelmistä oheisista linkeistä tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle mielellämme lisää! Kaikissa arviointimenetelmiä koskevissa kysymyksissä sinua palvelevat Poolian rekrytointikonsultit.