10.12.2019

Poolia mukana Hope ry:n joulukeräyksessä

Anna joululahjaksi harrastus!

Tiesitkö, että Hope ry:n kautta voit antaa joululahjaksi myös harrastuksen? Jos perheen talous on tiukalla, lapsilla ja nuorilla ei välttämättä ole mahdollisuutta edes yhteen harrastukseen. Joskus rakkaasta harrastuksesta on pakko luopua perheen rahatilanteen takia. Hope ry:n joulukeräyksessä on tänä vuonna mahdollisuus tukea myös lasten ja nuorten harrastamista. Heillä on tavoitteena jakaa harrastustukea 1700 lapselle vuonna 2020. Sinä voit olla mukana tekemässä tästä tavoitteesta totta. Harrastuksen tukeminen on konkreettinen lahja, josta on saajalle iloa koko vuoden.

Poolia on jo vuosia tukenut Hope ry:n toimintaa ja halusimme tänäkin vuonna osallistua ja kantaa kortemme kekoon! Anna sinäkin joululahja, joka tuottaa iloa koko vuoden! Tue vähävaraisen perheen lapsen tai nuoren harrastamista.  Voit lahjoittaa ihan pienenkin summan ja uutena maksutapana on kätevä MobilePay.

Taloudellinen tiukkuus voi yllättää, kuten meillä kävi perheenjäsenen sairastumisen ja onneksi toipumisen myötä. Pojan rakas harrastus sai tukea Hope ry:ltä ja se helpotti minua vanhempana merkittävästi, koska sillä hetkellä oli yksi stressin aihe vähemmän.” 

Nämä terveiset lähetti vanhempi, jonka lapsi pystyi jatkamaan harrastuksessaan Hope ry:n tuen ansiosta viime vuonna.

Tee lahjoitus verkossa. Anna lahja koko vuodeksi. Kiitos, että olet mukana!