19.12.2022

Poolia mukana Hope ry:n joulukeräyksessä

Anna joulun paras lahja!

Jopa 150 000 suomalaislasta asuu perheissä, joissa rahat eivät riitä arjen tarpeisiin. Hintojen nousu on kasvattanut perheiden hätää. Anna joululahja lapselle tai nuorelle, jonka perheessä talous on tiukalla. Lahjoituksien turvin Hope ry tukee muun muassa lasten ja nuorten harrastamista ja vapaa-ajan virkistystoimintaa, joihin tiukassa tilanteessa olevilla perheillä ei muuten olisi mahdollisuutta. Vuoden 2022 aikana Hope ry:n avustus tavoittaa yli 20 000 lasta ja nuorta.

Koronakriisi, Ukrainan tilanne ja inflaatio lisäsivät lasten eriarvoisuutta

Poikkeusvuodet tuntuvat vain seuraavan toisiaan – Aiemman pandemian jatkoksi Ukrainan tilanteen ja inflaation myötä on moni perhe kokenut lomautuksia ja irtisanomisia ja tämä on laajentanut talousvaikeuksista kärsivien perheiden joukkoa. Näinä poikkeuksellisina aikoina me Pooliassa koemme, että lasten ja nuorten auttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Toivomme, ettei kenenkään lapsen tai nuoren tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi, vaan jokaisella olisi mahdollisuus tehdä samoja asioita kuin muutkin ikäisensä. Poolia on jo vuosia tukenut Hope ry:n toimintaa ja halusimme tänäkin vuonna osallistua ja kantaa kortemme kekoon.

”Lapsille merkittävin asia oli jalkapalloharrastuksen mahdollistuminen. He tuntevat olevansa kuin ystävänsä, jotka ovat päässeet harrastukseen jo useita vuosia aikaisemmin.” 

Nämä terveiset lähetti vanhempi, jonka lapset pääsivät harrastamaan Hope ry:n tuen ansiosta.

Tee sinäkin lahjoitus lasten ja nuorten puolesta. Lahjoittaa voi ihan pienenkin summan ja maksutapana on myös kätevä MobilePay. Kiitos, että olet mukana!