18.12.2023

Poolia mukana Joulupuu -keräyksessä

Joulupuu on perinteinen hyvänmielen joulukeräys eriarvoisessa asemassa olevien lasten ja nuorten hyväksi. Poolia osallistui tänä jouluna Joulupuun keräykseen, jossa kerätään varoja lasten ja nuorten mielelenterveyttä ja jaksamista tukevaan työhön. Joulupuu-keräyksen ja hyväsydämisten ihmisten avulla tullaan keräämään tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja ja antamaan tukea lapsille ja nuorille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin haastavassa tilanteessa.

Lahjoita sinäkin lasten ja nuorten mielenterveystyöhön!

Kerätyillä varoilla voidaan esimerkiksi rahoittaa alan ammattilaisten työaikaa lasten ja nuorten auttamiseksi, tehdä erilaisia hankintoja heidän hyväksi ja kehittää erilaisia järjestelmiä, jotka tukevat heidän mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamista. Jokainen lahjoitus on arvokas osa auttamistyötä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta. Mielenterveys- ja jaksamistaitojen tukemisen keräys on auki 1.11.-26.12.2023. Voit lahjoittaa keräykseen MobilePay numerolla 42294. Keräys toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Keräyslupa RA/2020/639.

Auta sinäkin haastavista taustoista tulevien lasten ja nuorten mielenterveys- ja jaksamistaitojen vahvistamista lahjoittamalla keräykseen.

Joulu on jo ovella ja tämän Joulupuu -keräyksen myötä haluammekin lämpimästi toivottaa sinulle oikein hyvää joulunaikaa ja menestystä vuoteen 2024!

Terveisin: Poolian poppoo