20.03.2020

Palvelemme sinua normaalisti myös koronaviruksen aikana

COVID-19 on levinnyt maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Vastuullisena yrityksenä haluamme tehdä kaikkemme viruksen hillitsemiseksi ja olemme tehneet erilaisia linjauksia ja toimenpiteitä, joilla voimme omalta osaltamme hidastaa viruksen leviämistä. Olemme mm. toistaiseksi siirtyneet etähaastatteluihin ja -palavereihin, emme kättele toimistolle saapuvia henkilöitä ja pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Isommat tilaisuudet on peruttu toistaiseksi.

Suhtaudumme positiivisesti joustaviin työaikaratkaisuihin, työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen ja etätyöskentelyyn mutta kunkin asiakasyrityksemme tilanteen ja liiketoiminnan huomioiden. Kun peruskoulun pienimmätkin ovat kotikoulussa, on monilla meidänkin työntekijöiden perheillä alkanut hieman erilainen arki, jossa hyvät etätyöskentelymahdollisuudet nousevat arvoonsa. Kuuntelemme myös tarkalla korvalla viranomaistiedotuksia ja noudatamme EK:n suosittamaa ”oma ilmoitus esimiehelle” -käytäntöä, jolloin lääkärintodistusta ei tarvitse toimittaa heti ensimmäisestä flunssaoireisesta päivästä. Näillä haluamme minimoida koronaviruksen leviämisen ja turvata niin työntekijämme, kuin muutkin sidosryhmämme. On tärkeää, että viranomaisohjeistuksia noudatetaan – emme halua turhaan rasittaa terveydenhuollon resursseja. Tehdään siis kaikki parhaamme näissä vallitsevissa olosuhteissa ja pidetään huolta toisistamme!

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelumme toimivat tästä poikkeustilanteesta riippumatta aivan normaalisti. On kuitenkin paljon toimialoja, joita tämä koronakriisi kurittaa kouriintuvasti.  Pidetäänhän siis Suomen rattaat pyörimässä ja ihmisillä työ ja toimeentulo. Mikäli etsit työtä tai työntekijää, olemme käytettävissäsi!

Lisätietoja:

Poolia Suomi Oy
Milla Rimpiläinen
Markkinointivastaava
Puh: +358 20 7290 836
milla@poolia.fi