13.03.2023

Tee tilaus nyt – kolmelle onnekkaalle Alman mediatehoste ilmaiseksi!

Poolia ja Uniflex yhdistyivät Suomen toimintojen osalta vuonna 2018. Nyt yhdistyminen viedään loppuun brändien osalta. Uudistuksen myötä Poolia näkyy entistä vahvempana ja monipuolisempana toimijana henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalla, ja kauttamme löytyy entistä laajempi skaala eri alojen ammattilaisia tuotanto- ja logistiikkatehtävistä vaihteleviin asiantuntija- ja johtotason osaajiin. Uudistuksessa ei tapahtunut henkilövaihdoksia vaan nyt olemme virallisesti kaikki samaa yritysperhettä ja lähitulevaisuudessa yhteinen päätoimipisteemme tulee olemaan Helsingin Kalevankadulla.

Uudistuksen myötä tarjoamme maaliskuussa kolmelle onnekkaalle mahdollisuuden buustata rekrytointi-ilmoittelua Alman / Joblyn mediatehosteella! Tähän etuun kannattaa tarttua – kampanjan arvo on 1200 euroa!

Tee toimeksiantosopimus kanssamme 03/2023 loppuun mennessä, voit saada Alman mediatehosteen lisäbuustaamaan rekrytointia täysin ilmaiseksi! Maaliskuun kampanjaetumme arvo on 1200 €.

Ilmoituksen tehoste näkyy ns. boxi-paikalla Alman medioissa. Positiosta riippuen ilmoitus näkyy nostona esim. Kauppalehden tai Iltalehden verkkosivuilla, sille tehdään re-marketingia tekoälyyn pohjautuvalla markkinointityökalulla ja tämän lisäksi ilmoitus näkyy laajasti myös Googlen mainosverkostossa.

Huom! Vastaamme jokaiseen yhteydenottopyyntöön ja lähetämme lisätiedot kuinka prosessi etenee. Osallistu kampanjaan oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info@poolia.fi – aiheeksi / viestin alkuun merkintä Alma niin palaamme sinulle tuota pikaa! Muistathan jo viestiosiossa kertoa mistä rekrytoinnista on kyse ja laita mukaan vielä tarkat yhteystietosi.