14.11.2023

Hei me muutettiin!

Huh ja puh, ohi on – nimittäin Poolian muutto!

Poolia Suomi, Poolia IT ja Poolia Works ovat nyt viimein virallisesti saman katon alla täällä Helsingin pääkonttorilla Kalevankadulla. Tätä on suunniteltu jo parin vuoden ajan ja etsitty juuri meidän tarpeisiimme sopivia toimitiloja. Meillä kävi hurjan hyvä tuuri, sillä uudet toimitilat löytyivät lopulta tästä tutusta Suomi-korttelin talosta Kalevankadulta. Näin ollen Poolia Worksin Hietaniemenkadun toimisto laitettiin lopullisesti pakettiin ja nyt meidän kaikki kolme yksikköä ovat hulppeissa vastaremontoiduissa ja meille stilisoiduissa toimitiloissa Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Koko porukka on muutoksesta innoissaan ja olemme kotiutuneet erinomaisesti!

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä kurkkaamaan miltä meillä näyttää alla olevasta TikTok -klipistä!

@pooliasuomi

Poolian toimisto muutti pari viikkoa sitten. 🤩 Heitä kommentteihin oma arvaus siitä miten monta viherkasvia uudelta toimistolta löytyy! #pooliasuomi #rekrytointi #työnhaku #muutto

♬ Oldies rock and roll in 50s(911699) – Canal Records JP

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.