01.02.2022

Poolia ostaa HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n sekä sen rekrytointialusta Workspace Recruitin

Poolia-konserni ottaa uuden askeleen matkallaan kohti konsultti- ja HR-Tech -alaa ostamalla HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin.

Poolia- konsernin toimitusjohtaja Jan Bengtsson kommentoi; ”Roi Rekryteringin ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin kanssa jatkamme konsernissamme muutosmatkaamme kohti konsultti- ja HR-Tech -maailmaa tarjoamalla Poolian ja Uniflexin rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden lisäksi nyt myös konsultointipalveluita QRIOSin ja HR-Tech-palveluita tuottavan Roi Rekrytering Ab:n ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin kautta.

Roi Rekrytering Sverige AB on nopeasti kasvava HR-Tech-yritys, joka on viime vuosina investoinut voimakkaasti Workspace Recruit -rekrytointialustaan. Workspace Recruit on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu SaaS-työkalu yritysten omien rekrytointien hallintaan. Työtapa on pitkälle automatisoitu, mutta siinä voidaan hyödyntää myös ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien apua.

Poolia AB ostaa 96,5 % Roi Rekrytering Sverige AB:sta. Kauppahinta on 32,5 milj. kruunua, josta 17,5 milj. kruunua liittyy Workspace Recruit -rekrytointialustaan ​​ja 15 milj. kruunua Roin rekrytointitoimintoihin.

Roin toimitusjohtaja Niclas Wate kommentoi: ”Olemme viime vuosina kehittäneet ainutlaatuisen SaaS-alustan, Workspace Recruitin, tukemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä heidän rekrytointityössään. Workspace Recruitin avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet jopa 40 % ajansäästön rekrytointityössään perinteisiin menetelmiin verrattuna. Nyt kun olemme valmiita lisäämään myyntiä, Poolia on täydellinen kumppani viemään Workspace Recruitin laajemmille markkinoille.

Poolian toimitusjohtaja Jan Bengtsson kommentoi; ”Myyntihenkilöstöllämme on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa Workspace Recruitin myyntiä. Vaikka aiomme ensisijaisesti kasvaa orgaanisesti, emme sulje pois uusia yritysostoja konsultti- ja HR-Tech-alalla.”