01.02.2022

Poolia ostaa HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n sekä sen rekrytointialusta Workspace Recruitin

Poolia-konserni ottaa uuden askeleen matkallaan kohti konsultti- ja HR-Tech -alaa ostamalla HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin.

Poolia- konsernin toimitusjohtaja Jan Bengtsson kommentoi; ”Roi Rekryteringin ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin kanssa jatkamme konsernissamme muutosmatkaamme kohti konsultti- ja HR-Tech -maailmaa tarjoamalla Poolian ja Uniflexin rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden lisäksi nyt myös konsultointipalveluita QRIOSin ja HR-Tech-palveluita tuottavan Roi Rekrytering Ab:n ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin kautta.

Roi Rekrytering Sverige AB on nopeasti kasvava HR-Tech-yritys, joka on viime vuosina investoinut voimakkaasti Workspace Recruit -rekrytointialustaan. Workspace Recruit on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu SaaS-työkalu yritysten omien rekrytointien hallintaan. Työtapa on pitkälle automatisoitu, mutta siinä voidaan hyödyntää myös ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien apua.

Poolia AB ostaa 96,5 % Roi Rekrytering Sverige AB:sta. Kauppahinta on 32,5 milj. kruunua, josta 17,5 milj. kruunua liittyy Workspace Recruit -rekrytointialustaan ​​ja 15 milj. kruunua Roin rekrytointitoimintoihin.

Roin toimitusjohtaja Niclas Wate kommentoi: ”Olemme viime vuosina kehittäneet ainutlaatuisen SaaS-alustan, Workspace Recruitin, tukemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä heidän rekrytointityössään. Workspace Recruitin avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet jopa 40 % ajansäästön rekrytointityössään perinteisiin menetelmiin verrattuna. Nyt kun olemme valmiita lisäämään myyntiä, Poolia on täydellinen kumppani viemään Workspace Recruitin laajemmille markkinoille.

Poolian toimitusjohtaja Jan Bengtsson kommentoi; ”Myyntihenkilöstöllämme on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa Workspace Recruitin myyntiä. Vaikka aiomme ensisijaisesti kasvaa orgaanisesti, emme sulje pois uusia yritysostoja konsultti- ja HR-Tech-alalla.”

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia, a part of PION Group

Poolia on henkilöstö- ja rekrytointialan yhtiö. Näemme itsemme mielummin osaamisen löytämisen ja yhdistämisen asiantuntijoina. Koska muutoksen tekevät aina ihmiset ja yksilöt ovat niitä, jotka saavat aikaan tulosta uskomme, että oikeat henkilöt oikeassa paikassa rakentavat menestyviä yrityksiä.

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!