13.10.2022

Poolia syöpää vastaan!

Lokakuussa kampanjoimme syöpää vastaan!

Me Pooliassa haluamme omalta osaltamme olla tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä. Lahjoitamme jokaisesta lokakuun aikana tehdystä henkilöstövuokraus- ja alihankintatoimeksiannosta 50 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Autat meitä lahjoituskampanjassa, kun teet tilauksen henkilöstövuokraus- tai alihankintapalveluistamme lokakuun 2022 aikana.

Haluatko auttaa ja tulla mukaan kampanjaan? Soita Pooliaan!

Mikäli teillä on henkilöstötarpeita ja haluat mukaan tekemään hyvää, lähetä meille tarjouspyyntö oheisesta linkistä tai soita numeroon +358 20 7290 830. Ota yhteyttä!

Tämä hetki on meidän

Elämä koostuu erilaista hetkistä. Kukaan meistä ei taaksepäin pääse, eikä tulevasta voi tietää. Jokainen hetki on kuitenkin arvokas. Teemana on tänä vuonna huonoennusteiset syövät ja keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.

Tee kertalahjoitus suoraan Syöpäsäätiölle

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Sinun avullasi kotimainen syöpätutkimus pelastaa henkiä. Osoita rajaton tukesi syöpään sairastuneille.

Mikäli teillä ei juuri nyt ole henkilöstötarpeita, voit halutessasi tehdä myös kertalahjoituksen suoraan Syöpäsäätiölle oheisesta linkistä!