Esa Rantanen
16.12.2019

Poolian toimitusjohtaja Esa Rantanen mukaan HPL:n hallitukseen

HPL:n liittokokouksessa 3.10. valittiin puheenjohtajan lisäksi hallitus sekä vaalivaliokunta vuodelle 2020.

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liittokokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi toimitusjohtaja Matti Kariolan Manpower Groupista. Liiton varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Anu Ahokas Staffpoint-konsernista. HPL:n hallitukseen valittiin yhteensä 11 jäsentä.

”Olemme kasvavan työvoima- ja osaajapulan edessä. Toimialallamme on keskeinen rooli osaamisen hankkimisessa sekä kehittämisessä, yhteistyössä julkisen sektorin ja työnantajien kanssa. Hyvin toimivat työmarkkinat ovat edellytyksenä maamme kilpailukyvyn kehittymiselle, ja sen tavoitteen eteen teemme jatkuvasti lujasti töitä”, Kariola toteaa.

Poolia Suomi Oy:n ja Uniflex Suomi Oy:n toimitusjohtaja Esa Rantanen valittiin yhdeksi HPL:n hallituksen jäsenistä. Poolia Suomi Oy juhlistaa vuonna 2020 20-vuotista matkaansa Suomen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausmarkkinoilla ja Esa Rantasen valinta Henkilöstöpalveluyritysten liiton hallitukseen on hieno kunnianosoitus myös Poolialle pitkäjänteisestä, vastuullisesta toiminnasta alallamme. Haluamme edelleen toimia esimerkillisenä rekrytointikumppanina ja työnantajana, sekä vahvistaa henkilöstövuokrausalan positiivista mielikuvaa ja tunnettuutta.

Lue lisää HPL:n artikkelista!