01.09.2020

Pooliasta osaajat niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin tehtäviin – luotettavasti ja vastuullisesti myös haastavina aikoina!

Rekrytoinnit ovat jatkuneet lomien jälkeen vauhdilla ja uusia talentteja tarvitaan jatkuvasti! Erilaisia tilanteita ja tarpeita varten tarvitaan myös erilaisia palveluja ja rekrytointitapoja.

Henkilöstövuokrauksen ja vuokratyön suosio on kasvanut

Etenkin taloudellisesti epävarmoina aikoina, on henkilöstövuokraus ja vuokratyö hyvä ja joustava vaihtoehto niin työnantajalle kuin työntekijällekin. Rekrytointiprosessi on usein nopeampi ja työt voidaan aloittaa joustavasti ilman riskiä siitä, että yrityksessä on työn vähentyessä liikaa työntekijöitä ja vastaavasti suhdanteiden vahvistuessa vuokratun ja hyväksi todetun työntekijän voi rekrytoida yrityksen vakituiseksi työntekijäksi. Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL:n taannoin teettämän laajan kyselyn mukaan jopa 88 % vuokratyöntekijöistä ovat valmiita suosittelemaan vuokratyötä muillekin ja 70 % kertoo olevansa innostunut työssään. Vuokratyö ja henkilöstövuokraus ovatkin nostaneet profiiliaan ja niihin hakeutuu yhä enemmän kovan luokan osaajia ja esim. vuokrajohtajuudesta on tullut yksi uravaihtoehto liike-elämän huippuosaajille. 

Näinä poikkeusaikoina on moni osaaja jäänyt työttömäksi, lomautettu tai siirtynyt eläkeputkeen – ammattitaitoisia talentteja on siis markkinoilla ja joukossa monia, jotka etsivät myös pelkästään määräaikaisia projekteja. Monien elämäntilanteisiin sopii näinä aikoina hyvin myös osa-aikatyö. Jopa 70 % vuokratyöntekijöistämme vakinaistetaan asiakasyrityksiimme ajan saatossa – olemmekin onnistuneet löytämään asiakkaillemme timanttisia osaajia, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja osumatarkkuutemme on huippuluokkaa! Emmekä vain pelkästään väitä näin – laatujärjestelmäämme kuuluu säännöllinen palautteen kerääminen sekä työntekijöiltämme että asiakkailtamme – olemme ylpeitä ja iloisia niin meidän kuin konsulttiemmekin ammattitaidosta.

Vastuullisesti Pooliasta!

Nopeasti muuttunut maailmantila on hyvällä tavalla myös innostanut innovoimaan uusia palveluja ja tulemaan monin tavoin vastaan ihan taloudellisestikin. Vastuullisena henkilöstöpalveluyrityksenä olemme tarjonneet työnhakijoillemme mm. verkossa tapahtuvaa työnhakusparrausta, jossa rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat työnhaussa olevia löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua oikeaan suuntaan.

Etäperehdytys

Haluamme rohkaista yrityksiä palkkaamaan henkilökuntaa näinä poikkeusaikoinakin – rekrysparrauksen ja palavereiden lisäksi myös työntekijän perehdytys onnistuu hyvin myös verkon kautta. Lue vinkkimme tehokkaaseen etäperehdykseen oheisesta linkistä!

Poolia Social Media Boost

Näinä haastavina aikoina kannamme kortemme kekoon myös tarjoamalla kolmelle ensimmäiselle tilaajalle 1490 €:n arvoisen tekoälyyn pohjautuvan Poolia Social Media Boost (PSMB) -kamppiksen rekrytointia tukemaan täysin ilmaiseksi – tarjous voimassa syyskuun loppuun!

Tarvitsitpa sitten osaajaa määräaikaisesti tai vakituisesti – me autamme sinua! Mikäli haluat antaa teidän henkilöstöhakunne kokeneiden rekrytointikonsulttiemme hoidettavaksi, olemme mielellämme käytettävissänne. Lähetä yhteydenottopyyntö oheisesta linkistä tai soita numeroon +358 20 7290 830.

Lisätietoja:
Milla Rimpiläinen
markkinointivastaava
milla@poolia.fi