27.02.2020

Riskitöntä rekrytointia Pooliasta!

Rekrytoinneissa ei voi täysin välttyä riskeiltä. Työntekijän palkkaamiseen ja toisaalta työtehtävän vastaanottamiseen liittyy odotuksia, joiden toteutuminen jää nähtäväksi vasta käytännössä.

Useat asiakkaamme kertovat, että henkilöresurssien oikea määrittäminen on nykytilanteessa haastavaa. Kun moni osaajatiimi kaipaisi kipeästi tulevaisuuden tuloksentekijöitä, suhdannenäkymät rajoittavat henkilöinvestointeja välttämättömimpään miehitykseen.

Etenkin epävarman taloustilanteen aikana asiakkaamme päätyvät yhä useammin palkkaamaan uudet henkilöt Try & Hire periaatteella, jossa työ alkaa määräaikaisena projektina. Näin saadaan hyvä omakohtainen kokemus työntekijän työmotivaatiosta ja osaamisesta ennen vakinaistamispäätöstä. Myös yrityksen taloustilanne voidaan joustavammin ottaa huomioon rekrytoinneista päätettäessä.

Poolian kautta löydät vakituiset ja määräaikaiset tekijät taloushallinnon, IT:n, toimiston, markkinoinnin ja myynnin sekä esimiestehtäviin. Kustannustehokkaasti ja luotettavasti!

Mikäli haluat antaa teidän henkilöstöhakunne kokeneiden rekrytointikonsulttiemme hoidettavaksi, olemme mielellämme käytettävissänne! Lisätietoja palveluistamme saat soittamalla numeroon +358 20 7290 830. Voit myös lähettää tarjouspyynnön tai kyselyn osoitteeseen info@poolia.fi tai oheisen linkin kautta!