Pooliasta sanottua

Miten työnhakijat kokivat rekrytointiprosessin? Miten yhteistyömme sujui? Lue asiakasyrityksissämme työskennelleiden konsulttiemme ja kauttamme rekrytoitujen henkilöiden palautteita Pooliasta. Lue myös asiakkaidemme kommentit!

Mitä mieltä työnhakijamme ovat meistä?

Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön.
En ole aiemmin juurikaan ollut tekemisissä rekrytointifirmojen kanssa ja olenkin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvän työpaikan pystyi rekrytointifirman kautta saamaan.
Hyvin tuettu rekryprosessissa ja kysymyksissä – jatkakaa hyvää toimintaa ja tiivistä yhteistyötä!
Aktiivinen yhteydenpito ja vierailut tekivät koko Poolialla olosta täydellisen. Jatkakaa samaan malliin.
Asiat Poolian kanssa sujuivat hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin.
Kaikki on sujunut todella hyvin. Olen työskennellyt kolmessa eri vuokrafirmassa ja Poolian kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomimmin!
Kiitos! Olette ollut tähän asti tapaamistani rekrytointiyrityksistä reilusti paras. Kiitos, kun annatte tietoa haun etenemisestä! Tätä ei nimittäin moni tee. Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne!

Uusimmat työpaikat

Tietoliikenneasiantuntija

Vantaa
Julkaistu 19.11.2019

Markkinointikoordinaattori

Helsinki
Julkaistu 18.11.2019

Marketing Specialist

Helsinki
Julkaistu 15.11.2019
Katso kaikki avoimet työpaikat

Asiakkaamme kertovat

Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Ajankohtaista

29.08.2019
Blogi, Tiedotteet, Uutiset

Poolia Social Media Boost algoritmi löytää työnhakijat

Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa. Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa. Poolia Social Media Boost on työpaikkailmoitusten tulevaisuutta – palvelu lanseerataan syyskuussa 2019 – tartu tilaisuuteen!

04.11.2019
Blogi

Rekrytoida vai vuokrata, entäpä jos teet molemmat!

Perinteinen rekrytointi on edelleen yleisin tapa löytää osaajia, mutta yhä useampi löytää tarvitsemansa tekijät henkilöstövuokrauksen avulla. Etenkin talousnäkymien ollessa epävarmoja henkilöstövuokraus voi toimia kätevänä rekrytointikanavana. Työt voidaan aloittaa joustavasti ilman riskiä siitä, että yrityksessä on työn vähentyessä liikaa henkilöstöä ja vastaavasti suhdanteiden vahvistuessa vuokratun ja hyväksi todetun työntekijän voi helposti rekrytoida yrityksen vakituiseksi työntekijäksi. Noin […]

20.09.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolia mukana Walk for Jobs -rekrytointi-tapahtumassa perjantaina 27.9.2019

Tule verkostoitumaan! Tapahtuma on suunnattu korkeakoulutetuille uusimaalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet työllistymismahdollisuuksista asiantuntija- tai esimiestyöstä. Tavoitteena on tehdä työnhakijan ja työnantajan ensikohtaamisen helpoksi.

Lue lisää