15.08.2019

Uudet sivut – uusi rekrytointijärjestelmä! Katso miten työnhaku on muuttunut kauttamme

Massiivinen uudistus ei mennyt ihan nikottelematta läpi ja meillä oli parin päivän ajan ongelmia esim. ulkoisissa kanavissa olevien työpaikkailmoituksien linkityksissä. Uusilla kotisivuilla halusimme satsata uusimpiin selaimiin ja käyttöjärjestelmiin – koska Microsoft ei enää tue Internet Exploreria, suosittelemme vaihtamaan sen ensitilassa esim. Chromeen tai Mozzillaan. Kehittelytyötä tehdään edelleen, mutta isoimmat suuntaviivat ovat valmiit.

Järjestelmämuutokset näkyvät työnhakijoillemme paitsi uudistuneena fressattuna ilmeenä, myös Omien Sivujen poistumisena. Sinun ei tarvitse enää muistaa salasanoja tai huolehtia itse profiilistasi. Riittää, että haet avoimia työpaikkoja kotisivujemme kautta joko liittämällä LinkedIn-profiilisi linkin tai lähettämällä CV:n ja hakemuksen johonkin tiettyyn tehtävään. Eikä haittaa, vaikka hakisit vahingossa kahdesti samaa tehtävää – uusi hakemus ylikirjaa vanhan hakemuksen.

Tietojasi säilytetään kahden vuoden ajan ja profiilisi poistuu sen jälkeen automaattisesti. Eli tietosi ovat meillä turvassa ja työnhakusi edelleen voimassa, vaikka olisitkin hakenut työtehtävään ennen järjestelmäpäivitystä. Saat myös jatkossa meiltä tietoa avoimista työpaikoista esim. näiden uutiskirjeiden kautta.

Energistä ja mukavaa alkanutta syksyä ja onnea työnhakuun!

Lisätietoja:
Poolia Suomi Oy
Milla Rimpiläinen
+358 20 7290 836

PS: Henkilöstömme verkostoituu kanssanne mielellään esim. LinkedInissä!