Keski-Pohjanmaa

Byggnadsarbetare

Vill du vara med och bygga fabriker för framtidens energilösningar? För att svara på företagets tillväxt söker vi minst två BYGGNADSARBETARE.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Till dina arbetsuppgifter hör:

främst industri- och offentligas byggnadsprojekt i Karleby-Jakobstad området. Du arbetar självständigt eller tillsammans med en partner, men du har teamets fulla stöd. Boningsort kan vara Karleby – Jakobstads nejden.

Vi förväntar oss:

för uppgiften lämplig teknisk utbildning och arbetserfarenhet från motsvarande uppgifter. Du är positiv och engagerad och viljan att bygga högkvalitativt. Vi värdesätter initiativrikedom och ett ansvarsfullt arbetssätt samt bra samarbetsförmåga. Erfarenhet av både betongarbeten, stomarbeten, montering element ses som en fördel. 

Vi erbjuder dig:

– fast arbetsförhållande, konkurrenskraftig lön och mångsidiga arbetsuppgifter
-goda personalförmåner och möjlighet att utvecklas i karriären i ett växande familjeföretag                                                                                       
– möjlighet att delta i utvecklingen av verksamheten
– en trivsam arbetsmiljö i ett högkvalitativt byggarteam
– omfattande introduktion, stöd från organisationen och ett trevligt arbetsklimat

Blev du intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med Poolia Rekrytering. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV på adressen www.poolia.fi och länka din ansökan till den här tjänsten före 29.1.2024. Mer information om tjänsten ger Poolia HR-Konsult Malena Borén tel. 040 685 5200 eller HR konsult Juha-Pekka Myllykangas tel. 050 913 4065. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Jake Rakennus Bygg Oy

Jake Rakennus Bygg Oy är ett mångsidigt österbottniskt byggföretag. Vi verkar främst i regionerna Österbotten samt Mellersta och Södra Österbotten. Vårt mål är att etablera vår position som en självklar partner inom totalansvarsentreprenad (KVR) både inom industrin och inom offentlig sektor. Vi vill vara en pionjär inom miljövänliga byggnader och erbjuda en högkvalitativ och heltäckande byggtjänst. Vårt företags omsättning 2022 var 16,1 miljoner euro, och prognosen för 2023 är cirka 20 miljoner euro och orderstocken för 2024 är förtillfället 17 milj. euro.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
21.12.2023
Viitenumero
18934881
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854