25.05.2021

Henkilöstövuokrauksen edut

Henkilöstövuokrauksen avulla pystyt ratkaisemaan kaiken kokoisten yritysten erilaisia tilanteita, missä väliaikaista/määräaikaista osaamista tarvitaan nopealla aikataululla. Tällaisia tilanteita ovat tyypillisesti erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä myös yrityksen strateginen päätös käyttää alihankintaa osana resurssointiaan. Mm. näihin kaikkiin tarpeisiin henkilöstövuokraus tuo tarvittavan jouston ja avun.

Mitä hyötyä henkilöstövuokrauksesta on?

Henkilöstön vuokraaminen on asiakkaalle hyvin helppoa ja lähes riskitöntä, se tuo joustoa ja tarjoaa mahdollisuuden helppoon ja vaivattomaan resurssointiin aina silloin, kun sitä tarvitaan. Henkilöstövuokraukseen erikoistuneena toimijana tarjoamme tuen koko prosessin ajaksi ja olemme yhteyshenkilönä sekä asiakkaalle että työntekijälle ennen ja jälkeen työn aloituksen. Vastaamme koko prosessista referenssitarkistuksineen ja tarvittavine muine tarkistuksineen ja lopuksi solmimme työsopimuksen valitun työntekijän kanssa ja huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä yksityiskohdista ja asiakas saa tarvitsemansa osaajan joukkoonsa.

Jopa yhden työntekijän rekrytointi on aikaa vievää ja puhumattakaan, että olisi tarvetta useammalle työntekijälle. Hyödyntämällä asiantuntevan kumppanin henkilöstövuokrauspalveluja säästät aikaa, jota sitten voi käyttää yrityksen ydinosaamiseen.

1.

Henkilöstövuokraus tarjoaa yritykseen osaavan työntekijän nopeasti ja kustannustehokkaasti, ilman rekrytointiprosessiin kuluvaa aikaa ja resursseja.

2.

Vuokratyöntekijän voi hankkia lyhyt- tai pitkäkestoiseen työsuhteeseen, henkilöstövuokraus auttaa molemmissa tilanteissa.

3.

Henkilöstövuokraus mahdollistaa yrityksen resurssien mitoittamisen tarkasti työn määrän mukaan.

4.

Henkilöstöpalveluja tarjoava yritys huolehtii siitä, että henkilöstövuokraus on reilua sekä työntekijälle että asiakasyritykselle.

5.

Löydät lukuisten alojen osaajat riskittömästi – rekrytoinnin ammattilaiset ovat jo kartoittaneet työntekijöiden osaamisen sekä motivaation.

6.

Vuokratyövoimaa tarjoava yritys hoitaa myös kaikki työnantajavelvoitteet, kuten vakuutukset, eläkkeet ja sopimukset.

Miten työntekijä hyötyy henkilöstövuokrauksesta Poolian kautta?

Työntekijämme, jotka työskentelevät asiakasyrityksissämme hyötyvät myös itse vuokralla työskentelystä: heillä on mahdollisuus oppia uutta ja kerätä kokemusta ja osaamista jokaisesta uudesta paikasta sekä nähdä ja kokea erilaisia työkulttuureja ja yrityksiä. Myöskin on hyvä muistaa, että määräaikaisista projekteista voi hyvinkin muodostua myös jatkuva työsuhde, joten jokainen projekti on kannattava monella eri tavalla.

Useat tutkimukset osoittavat työntekijöiden arvostavan eniten mahdollisuutta yhdistää työ- ja perhe-elämä ja muu vapaa-aika joustavasti. Tätä arvostavat erityisesti nuoremmat ikäluokat ja perheelliset. Joustavuus asetetaan jopa korkeaa ansiotasoa tärkeämmäksi. Yksi isoimmista henkilöstövuokrauksen eduista onkin joustavuus: Toimeksiannot voivat olla lyhyitä tai pitkiä työn luonteen, yrityksen tarpeiden ja työntekijän omien toiveiden mukaan vaihdellen. Määräaikainen tai osa-aikainen työsuhde voi olla tarpeen opiskelijoille, perhevapailta työelämään palaavalle tai henkilölle, joka huolehtii ikääntyvistä vanhemmistaan. Kauttamme henkilöstövuokrauksen kautta työskentelevä voi kerryttää lisää työkokemusta ja osaamista ansioluetteloonsa ja päästä ehkä etenemään seuraavan stepin kohti unelmiensa uraa! Henkilöstövuokrauksen kautta on myös hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen palvelukseen.

”Asiat sujuivat Poolian kanssa hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin.” 

”Ei kerrassaan mitään moitittavaa. Teillä on aivan mahtava porukka!”

”Kaikki on sujunut todella hyvin. Olen työskennellyt kolmessa eri vuokrafirmassa ja Poolian kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomimmin!” 

”Kiitos miellyttävästä ja positiivista energiaa antavasta yhteistyöstä, toivottavasti kohtaamme taas. Haen aktiivisesti uutta työpaikkaa ja kuulen mielelläni avoimista toimista!”

Miten Poolia erottuu muista henkilöstövuokrausta tarjoavista yrityksistä?

Poolia on rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut rekrytointialan yritys. Olemme tarjonneet laadukasta henkilöstöpalvelua jo vuodesta 1989 ja Suomessa olemme toimineet jo yli 20 vuoden ajan. Erotumme useista muista alamme yrityksistä siinä, että henkilöstövuokrauksen ollessa ajankohtaista, nimeämme asiakasyritykselle oman henkilökohtaisen konsultin, joka vastaa koko prosessista: vuokralla olevista konsulteista, sekä tiiviistä yhteydenpidosta asiakkaan kanssa. Kun sama henkilö osallistuu koko toimeksiantoprosessiin ja tuntee asiakasyrityksen, on lopputuloksena aina onnistunut työvoiman ja työnantajan kohtaaminen.

”Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja henkilöitä on vakinaistettu yritykseemme. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstövuorausyrityksenä.” – Tiina Lankinen, CGI

”Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä!” – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager

”Kaikki on sujunut todella hyvin ja henkilöt ovat olleet 10++++” 

”Hoidatte yhteydenpidon aktiivisesti ja vastaatte kysymyksiin / pyyntöihin ripeästi. On ollut ilo työskennellä kanssanne.” 

”Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia.” 

Poolian rekrytointiasiantuntijoilla on vuosien kokemus rekrytoinnista ja henkilöstövuokrauksesta. Oma yhteyshenkilösi Pooliassa auttaa sinua kaikissa henkilöstötarpeissanne. Mikäli henkilöstötarpeita ilmaantuu, olemme käytettävissänne!

@Milla Rimpiläinen
Markkinointivastaava