Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäinen lähestyy ja Poolian jengi virittäytyy pääsiäistunnelmaan. Eli pistetääs sen kunniaksi leffalippuja jakoon. Osallistu skabaan, niin voit voittaa leffaliput kahdelle. Leffaliput ovat voimassa koko vuoden, eli voit mennä ystäväsi kanssa leffaan sitten kun korona-aika väistyy!

Pääsiäisarvonta on nyt päättynyt. Kiitokset kaikille vastanneille! Vastauksia saapui vastausajan puitteissa huimat 622 ja tämän poikkeuspääsiäisen ykköspuuhaksi 21,2 %:n osuudella nousi pashan, mämmin ja muiden pääsiäisherkkujen syöminen. Leffojen katselu, musiikin kuuntelu, kirjojen lukeminen ja muu chillailu tuli yhden äänen erolla hyväksi kakkoseksi 21,1 %:n osuudella sekä yhteinen aika vaikkapa perheen kanssa ulkoillen kolmanneksi 19,8 % osuudella. Leffaliput kahdelle voitti Riitta ja Teemu, onnea voittajille! Lähetämme leffaliput sähköpostitse.

Vastaa oheiseen galluppiin niin osallistut Finnkinon premium-luokan leffalippujen arvontaan! Arvonta suoritetaan keskiviikkona 15.4.2020 klo 12 ja kaikkien vastanneiden kesken arvomme kahdelle onnekkaalle kaksi leffalippua, jotka lähetetään voittajille sähköpostitse. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tähän arvontaan.

Onnea arvontaan ja stay safe! 

Uusimmat työpaikat

Specialty Care Coordinator

Helsinki
Julkaistu 15.10.2020

Senior Service Designer

Helsinki
Julkaistu 14.10.2020

Backend Developer

Helsinki
Julkaistu 14.10.2020
Katso kaikki avoimet työpaikat