23.01.2024

Poolia ja Aalto EE ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen

Poolia ja Aalto University Executive Education and Professional Development Oy ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö sisältää mm. Further Education with Companies (F.E.C) -koulutusohjelmat ja Rekry -koulutukset sekä niihin liittyvät resursointipalvelut liittyen toisaalta yrityksiin ja toisaalta koulutettaviin työntekijöihin. Koulutusohjelmat tarjoavat yrityksille luotettavan väylän rekrytoida motivoitunut yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen omaava talentti yrityksen tiimin täydennykseksi. Koulutukset kuuluvat ELY-keskuksen osittain rahoittamien työvoimakoulutuksien piiriin.

Aalto EE tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Aalto EE kouluttaa tulevaisuuden muutoksen tekijöitä – nykyisiä ja tulevia johtajia sekä asiantuntijoita – jotka jättävät jäljen liike-elämään ja yhteiskuntaan. Poolia on osa Tukholman pörssiin vuonna 1999 listautunutta henkilöstöpalvelukonsernia. Poolia on toimisto, asiantuntija ja päällikkötason rekrytointeihin ja projektityöhön sekä IT-tarpeissa myös alihankintaan erikoistunut yritys. Poolia toimii seuraavilla alueilla: Johto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi, tekniikka, Life Science sekä yleishallinto. Lisäksi tarjoamme vankalla kokemuksella konsultointia ja suorahakuja.

Yhteistyön tavoitteet

Yhteistyösopimus on merkittävä askel Poolian liiketoimintastrategian tavoitteissamme tuoda esiin vankkaa toimialaosaamistamme myös julkisen rahoituksen puolen toimijoiden keskuudessa. Haluamme edelleen vahvistaa asemaamme laadukkaiden ja vastuullisten henkilöstöpalveluiden tuottajana ja syventää osaamistamme vaativienkin resursointien mahdollistajana digitaalisia, hakijakokemusta tukevia ratkaisujamme sekä kokeneita rekrytointiasiantuntijoitamme hyödyntäen.

Aalto EE saa yhteistyön kautta mm. näkyvyyttä hauissa ja tukea Aalto EE brändimielikuvan vahvistamiseen, vahvan toimialaosaamisen, sekä verkostoituneen ja kokeneen rekrytointikumppanin.

”Aalto EE on todella iloinen saadessaan Rekrytoivien koulutusohjelmien kumppanikseen yhden pohjoismaiden kokeneimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Poolia on auttanut asiantuntijoiden resurssoinneissa yrityksiä vuodesta 1989. Juuri solmitun yhteistyösopimuksen avulla saamme Poolian osaavan myynnin ja konsulttien lisäksi myös viimeisintä teknologiaa palveluidemme tueksi”

Tom Lindholm, Toimitusjohtaja Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE)

”Poolia on erittäin innoissaan uudesta, kattavasta yhteistyösopimuksesta Aalto EE:n kanssa. Yhteistyö on lähtenyt käyntiin vauhdilla. Molempien osapuolten tavoitteena on kiihdyttää vauhtia entisestään ja yhdistää oikeat tekijät oikeisiin organisaatioihin molempien organisaatioiden vankkaa ammattitaitoa hyödyntäen”

Marko Ikävalko, Myynti- ja Markkinointijohtaja Poolia Suomi Oy

Kiinnostuitko?

Poolian ja Aalto EE:n yhteistyösopimuksen puitteissa sinunkin yritykselläsi on nyt mahdollisuus rekrytoida osaajia F.E.C koulutusohjelman kautta. Yrityksellä on mahdollisuus kouluttaa myös uutta tai olemassa olevaa henkilöstöään erikseen räätälöitävän RekryKoulutuksen avulla. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan palvelutarjontaamme!

@Poolia Suomi Oy / Milla Rimpiläinen, markkinointivastaava