23.08.2022

Tee tilaus 09/2022 loppuun mennessä – kolmelle nopeimmalle jopa 1990 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva PSMB-kamppis ilmaiseksi!

Poolia on toteuttanut menestyksekkäästi jo satoja AI-rekrykampanjoita ja monet asiakkaamme ovat saaneet PSMB:sta lisäbuustia rekrytointiin. Kampanjan avulla on oikean profiilin omaavien työnhakijoiden määrä voinut jopa moninkertaistua! PSMB:n algoritmien avulla on tavoitettu myös passiiviset hakijat, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkoja perinteisiltä ilmoituskanavilta.

Mistä on kyse?

Poolia Social Media Boost nojaa uusimpaan teknologiaan. Se on sosiaalisen median ja Google Displayn yläpuolella analysoiden tuhansia datapisteitä, verkkoprofiileja ja -malleja ja löytää potentiaalisimmat työnhakijat kuhunkin hakukampanjaan. Se on väline, joka buustaa rekrytointikampanjasi aivan uudelle tasolle.

Poolia Social Media Boost algoritmi löytää työnhakijat!

Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa. Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa eikä toisinpäin mihin on aiemmin totuttu! Poolia Social Media Boost perustuu algoritmiin, joka analysoi sosiaalisia ja maantieteellisiä tekijöitä, esimerkiksi hakijan ryhmiä, koulutusta ja työkokemusta, ja löytää automaattisesti ne henkilöt, jotka todennäköisimmin kiinnostuvat rekrykampanjastanne. Tämän jälkeen algoritmi analysoi kaikki mainoslinkkiä klikanneet löytääkseen muita, joilla on samantyyppinen profiili. Kampanja koostuu useista erilaisista versioista ja nämä A/B-testataan automaattisesti kiinnostavimman version löytämiseksi. Poolia Social Media Boostin avulla voit näyttää rekrymainostasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Google Display Network -palvelussa.


Startti syksyyn! Tee tilaus nyt – kolmelle nopeimmalle jopa 1990 €:n arvoinen tekoälyyn pohjautuva PSMB-kamppis ilmaiseksi!

Haluamme tarjota sinullekin mahdollisuuden kokeilla ainutlaatuista teknologiaa olevaa Poolia Social Media Boost -palvelua. Tee toimeksiantosopimus kanssamme 09/2022 loppuun mennessä, voit saada tekoälyyn pohjautuvan palvelun lisäbuustaamaan rekrytointia täysin ilmaiseksi! Kampanjan arvo on jopa 1990 €.

Huom! Tämä kampanja on tarkoitettu jo olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakkuuksille, jotka eivät ole vielä kokeilleet Poolia Social Media Boost -palvelua osana rekrytointia. Vastaamme jokaiseen yhteydenottopyyntöön ja lähetämme lisätiedot kuinka prosessi etenee. Osallistu kampanjaan oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info@poolia.fi – aiheeksi / viestin alkuun merkintä PSMB-kampaja, niin palaamme sinulle tuota pikaa! Muistathan jo viestiosiossa kertoa mistä rekrytoinnista on kyse ja laita mukaan vielä tarkat yhteystietosi. Tavoitat meidät toki myös puhelimitse numerosta 020 7290 830.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.