16.04.2024

Rekrykampanjatarjous

Tee tilaus nyt: Tarjoamme Poolia Social Media Boost -somekampanjan veloituksetta ja jaossa myös leffalippupaketteja! Etu voimassa toukokuun loppuun.

Kolme ensimmäistä toimeksiantosopimukseen johtanutta tilausta palkitaan Finnkinon leffa-/herkkulippupaketeilla. Lisäksi saatte nostetta työpaikkailmoituksellenne Poolian Social Media Boost somekampanjalla. Poolian rekrykampanjatarjoukseen kuuluu Poolia Social Media Boost somekampanja, joka näkyy Facebookissa ja Instagramissa yhdellä valitulla aluella (Esim. Helsinki, säde max 80 km) kahden viikon ajan. Tämän PSMB paketin arvo on 990 €. Etu koskee kaikkia Poolian, Poolia IT:n ja Poolia Worksin rekrytoinnin ja alihankinnan toimeksiantoja ja on voimassa toukokuun loppuun. Keskustelemme mielellämme kanssanne myös laajemmasta PSMB-kampanjasta. 

Poolia Social Media Boost (PSMB) – anna algoritmin löytää sopivat hakijat

Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa. PSMB perustuu algoritmiin, joka analysoi sosiaalisia ja maantieteellisiä tekijöitä, esimerkiksi hakijan ryhmiä, koulutusta ja työkokemusta, ja löytää automaattisesti ne henkilöt, jotka todennäköisimmin kiinnostuvat rekrykampanjastanne. Tämän jälkeen algoritmi analysoi kaikki mainoslinkkiä klikanneet löytääkseen muita, joilla on samantyyppinen profiili. Kampanja koostuu useista erilaisista versioista ja nämä A/B-testataan automaattisesti kiinnostavimman version löytämiseksi.

Lisätietoja

Huom! Vastaamme jokaiseen yhteydenottopyyntöön ja lähetämme lisätiedot kuinka prosessi etenee. Osallistu kampanjaan oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteella info@poolia.fi – aiheeksi / viestin alkuun merkintä REKRYKAMPANJATARJOUS niin palaamme sinulle tuota pikaa! Muistathan jo viestiosiossa kertoa mistä rekrytoinnista on kyse ja laita mukaan vielä tarkat yhteystietosi.

Hyödynnä rekrytoijiemme ammattitaito ja tehokkaat prosessimme, rekrytointimarkkinointimme sekä laajat verkostomme, jotka auttavat Sinua löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivat osaajat!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.