02.04.2020

Osallistu rekrysparraukseen / Speed Deiteille!

Tarjoamme nyt tässä nopeasti muuttuneessa maailmantilanteessa aktiivisessa työnhaussa oleville verkossa tapahtuvaa sparrausta työnhaun salaiseen maailmaan ja kuulemaan tuoreimmat tipsit! Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua oikeaan suuntaan.

Autamme sinua löytämään omat vahvuutesi työmarkkinoilla ja neuvomme mm. työhakemuksen ja CV:n viilauksessa, kerromme sinulle sopivista hakukanavista, somen hyödyntämisestä jne. Lähdetään yhdessä miettimään, miten juuri sinä löytäisit unelmiesi työpaikan ja uuden suunnan urallesi. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan!

Speksit osallistumiselle:

  • Olet työskennellyt/haluat päästä työskentelemään toimiston, taloushallinnon, IT:n, myynnin ja markkinoinnin ja/tai HR:n tehtävissä
  • Työkokemuksen määrällä ei ole merkitystä, mutta toiveena olisi, että sinulle olisi edellä mainituilta aloilta jo jotain kokemusta edes työharjoittelun tai harrastuneisuutesi/vapaaehtoistyön tm parista
  • Olet kiinnostunut uusista haasteista ja koet tarvitsevasi sparrausta työnhakuusi

Ohjeet:

  • Kiinnitä itsesi mukaan hakuun alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan uusimmalla työkokemuksella varustettu CV ja hakemus, josta selviää minkälaisista tehtävistä, olet kiinnostunut. CV:n ja hakemuksen ulkoasusta ei tarvitse nyt välittää, käydään ne sitten yhdessä läpi!
  • Varustaudu kertomaan itsestäsi ja vahvuuksistasi – voit katsoa tipsit haastatteluun valmistautumiseen tästä linkistä.
  • Olemme yhteydessä 20 ensimmäiseen työnhakijaan – sovitaan yhdessä sopiva aika 20 minuutin videotapaamiseen.
  • Videotapaaminen / Sparraus pidetään Teamsin kautta – sinulla on siis oltava toimiva nettiyhteys. Mikäli sinulla ei vielä ole Teamsia, voit ladata sen tästä linkistä.
  • Olethan valmis 5 min. ennen kuin otamme sinuun videoyhteyden – mene rauhalliseen paikkaan, sulje ovi ja rauhoitu hetki. Suhtaudu tähän kuin olisit menossa ihan oikeaan työhaastatteluun!

Poolian kokenut rekrytointitiimi on täällä sinua varten ja odotamme hakemustasi!

Rekrysparrauksen puitteissa emme ota vastaan erillisiä tiedusteluja puhelimitse. Tsemppiä päivääsi ja onnea työnhakuun!