17.09.2020

Osallistu rekrysparraukseen / Speed Deiteille!

Tarjoamme jälleen aktiivisessa työnhaussa oleville verkossa tapahtuvaa pikasparrausta työnhaun ”salaiseen maailmaan” ja kuulemaan tuoreimmat tipsit ja kuulumiset!

Osallistu Poolian Speed Deiteille!

Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat ja kannustavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakuasi oikeaan suuntaan. Autamme sinua tunnistamaan omat vahvuutesi työmarkkinoilla ja neuvomme mm. työhakemuksen ja CV:n viilauksessa, kerromme sinulle sopivista hakukanavista ja -tavoista sekä somen hyödyntämisestä jne. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Kaikkea emme voi kutsua deiteille, mutta pyrimme kutsumaan mahdollisimman monia!

Speksit osallistumiselle:

  • Olet työskennellyt/haluat päästä työskentelemään toimiston, taloushallinnon, IT:n, myynnin ja markkinoinnin ja/tai HR:n tehtävissä
  • Työkokemuksen määrällä ei ole merkitystä 
  • Olet kiinnostunut uusista haasteista, haet uutta ja koet tarvitsevasi sparrausta ja buustia työnhakuusi

Ohjeet:

  • Kiinnitä itsesi mukaan hakuun ja liitä mukaan uusimmalla työkokemuksella varustettu CV ja hakemus, josta selviää minkälaisista tehtävistä, olet kiinnostunut. CV:n ja hakemuksen ulkoasusta ei tarvitse nyt välittää, käydään ne sitten yhdessä läpi!
  • Varustaudu kertomaan itsestäsi ja vahvuuksistasi – voit katsoa tipsit haastatteluun valmistautumiseen tästä linkistä.
  • Olemme yhteydessä ja sovitaan sitten yhdessä sopiva aika noin 20 minuutin videotapaamiseen.
  • Videotapaaminen / Sparraus pidetään Teamsin kautta – sinulla on siis oltava toimiva nettiyhteys. Mikäli sinulla ei vielä ole Teamsia, voit ladata sen tästä linkistä.
  • Olethan valmis 5 min. ennen kuin otamme sinuun videoyhteyden – mene rauhalliseen paikkaan, sulje ovi ja rauhoitu hetki.
    Suhtaudu tähän kuin olisit menossa ihan oikeaan työhaastatteluun!

Poolian kokenut rekrytointitiimi on täällä sinua varten ja odotamme hakemustasi!

Rekrysparrauksen puitteissa emme ota vastaan erillisiä tiedusteluja puhelimitse. Tsemppiä päivääsi ja onnea työnhakuun!