Haluatko kuulla enemmän palveluistamme tai sparrailla kanssamme – varaa maksuton verkkokonsultaatio!

Juttelemme mielellämme kanssasi kaikista rekrytointiin ja henkilöhakuihin liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Sparraillaan ja ideoidaan yhdessä! Rekrytointipalvelujen lisäksi tarjoamme mm. vinkkejä hakumenettelyyn, testauksiin, mediapakettiin ja räätälöityihin palveluihin liittyen. Varaa lyhyt maksuton etäpalaveri, niin jutellaan lisää!

Varaa maksuton verkkokonsultaatio marraskuun aikana

Tarjoamme sinulle ja ystävällesi makuelämyksen Töölönlahden Cafè Taideterassilla ulkoilmassa filttien alla tunnelmasta ja hyvistä mauista nauttien!

Cafe Taideterassi on taidekahvila Helsingin upeimmalla terassilla Linnunlauluntiellä sinisessä huvilassa Töölönlahden rannalla. Kahvila panostaa lähituottajiin paahtimoineen, vegaanisiin vaihtoehtoihin ja lähes kaikki leivotaan itse tai käytetään ns. kotileipomon palveluita. Kahvila ja sen upea terassi ovat tänä vuonna auki läpi vuoden! Taidekahvilan miljöössä pääset myös ihailemaan maalauksia, veistoksia, sisätilan antiikkihuonekaluja sekä viktoriaaniseen tyyliin rakennettua lasten leikkimökkiä.

Tarjoamme sinulle ja ystävällesi pienpaahtimon kahvit sekä jättikokoiset herkulliset itseleivotut korvapuustit (myös veg.)

Varauskalenteri

Varaa oheisesta kalenterista sinulle sopiva etäpalaveriaika (15 tai 30 min). Mikäli olet jo aiemmin tehnyt kanssamme yhteistyötä, valitse vaihtoehto ”Olemassa oleva asiakas” ja mikäli olet meihin ensimmäistä kertaa yhteydessä, valitse ”Uusi asiakas”. Tämän jälkeen voit valita kalenterista sinulle sopivan palaveriajan. Vahvistus-sivulla näkyy vielä yhteenveto tapaamisajankohdasta jne ja klikkaamalla ”Vahvista” -painiketta varaus etäpalaveriajasta saapuu Pooliaan.
Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia konserni

Poolia on henkilöstö- ja rekrytointialan yhtiö. Näemme itsemme mielummin osaamisen löytämisen ja yhdistämisen asiantuntijoina. Koska muutoksen tekevät aina ihmiset ja yksilöt ovat niitä, jotka saavat aikaan tulosta uskomme, että oikeat henkilöt oikeassa paikassa rakentavat menestyviä yrityksiä.

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!