Avoimet työpaikat Espoo

Asiakkaamme Espoossa ovat rekrytoineet ja vuokranneet henkilöstöä kauttamme mm. toimistotyön, taloushallinnon, rahoituksen, IT-alan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin sekä myyntiin ja markkinointiin. Olemme täyttäneet mm. seuraavia tehtäviä; tuotepäällikkö, ohjelmistokonsultti, projektipäällikkö, IT-specialist, toimistokoordinaattori ja monia muita.

Poolia työllistää vuosittain satoja työntekijöitä Espooseen. Katso tarjoamamme avoimet työpaikat ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä monien espoolaisten yritysten kanssa, kuten Accountor Finagon, Fortumin, Abbott Oy:n, Aditron, Orionin ja Hitachi Vantaran ja Sanofi Oy:n kanssa.

Jos etsit töitä Espoosta, katso mitä meillä on tarjota sinulle!

Uusimmat työpaikat

Junior Application Specialist

Uusimaa
Julkaistu 05.05.2021

Tietoturvaeksperttejä projekteihin

Espoo
Julkaistu 05.05.2021
katso kaikki avoimet työpaikat

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Konsulttina asiakasyrityksessä

Haluatko vaihtelevia työtehtäviä, tavata erilaisia ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan sekä tutustua uusiin aloihin ja yrityksiin? Haluatko myös turvallisen työsuhteen, hyvät edut ja sitoutuneen esimiehen? Tulet pitämään työstä konsulttina!

Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.

Ajankohtaista

Mitä työmarkkinoilla tapahtuu? Katso Poolian uutiset, artikkelit ja tiedoitteet, niin pysyt muutoksessa mukana.