Avoimet työpaikat Vantaa

Asiakkaamme Vantaalla ovat rekrytoineet ja vuokranneet henkilöstöä kauttamme mm. toimistotyön, taloushallinnon, rahoituksen, IT-alan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin sekä myyntiin ja markkinointiin. Olemme täyttäneet mm. seuraavia tehtäviä; maksuliikenteenhoitaja, myyntireskontranhoitaja, operatiivinen johtaja, talouspäällikkö, tiimiesimies ja monia muita.

Poolia työllistää vuosittain satoja työntekijöitä Vantaalle. Katso tarjoamamme avoimet työpaikat ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä monien vantaalaisten yritysten kanssa, kuten Tikkurilan, Softonen, Atean, Machineryn, YAP Solutions Oy:n ja Fazer Finland Oy:n kanssa.

Jos etsit töitä Vantaalta, katso mitä meillä on tarjota sinulle!

Uusimmat työpaikat

Myyntiassistentti

Helsinki
Julkaistu 20.11.2020

Service Desk -osaaja

Hämeenlinna
Julkaistu 20.11.2020

Huoltosuunnittelija

Kokkola
Julkaistu 20.11.2020
katso kaikki avoimet työpaikat

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Konsulttina asiakasyrityksessä

Haluatko vaihtelevia työtehtäviä, tavata erilaisia ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan sekä tutustua uusiin aloihin ja yrityksiin? Haluatko myös turvallisen työsuhteen, hyvät edut ja sitoutuneen esimiehen? Tulet pitämään työstä konsulttina!

Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.

Ajankohtaista

Mitä työmarkkinoilla tapahtuu? Katso Poolian uutiset, artikkelit ja tiedoitteet, niin pysyt muutoksessa mukana.