Refer A Friend

Meillä on jatkuvasti haussa eri alojen osaajia erilaisiin rooleihin! Ilmianna meille frendisi – mikäli palkkaamme hänet määräaikaisesti tai vakituisesti, sinut palkitaan!

Suosittele ystävää ja voita!

Huom! Refe A Friend -kampanja on nyt päättynyt. Kiitokset kaikille, jotka suosittelitte ystävääsi johonkin meillä avoinna olevaan hakuun! Tämä kampanja on meillä ns. toistuva, eli luultavimmin se avataan taas kesälomien jälkeen. Ilmoittelemme tässä mm. somekanavissamme ja uutiskirjeissämme, stay tuned! Ota somekanavamme seurantaan oheisista linkeistä!

1

Vinkkaa työpaikoistamme ystävällesi/tutullesi ja pyydä häntä hakemaan paikkaa ja/ tai olemaan meihin yhteydessä ja kerro se meille! Lähetä Sannalle, sanna@poolia.fi tai Sigridille, sigrid@poolia.fi sähköpostilla ystäväsi nimi, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite tai vaikkapa Linkkarilinkki sekä työpaikka mihin häntä suosittelet. Sivun alaosassa lisätietoja!

2

Olemme suosittelemaasi ystävään yhteydessä ja mikäli hänet työllistetään kauttamme, SINUT palkitaan! 

3

Muistathan kertoa suosittelusta myös ystävällesi!

Katso avoimet työpaikkamme ja vinkkaa ystävääsi meille! Tässä on sinulle nyt tuhannen taalan paikka – ilmianna meille frendisi – mikäli palkkaamme hänet joko määräaikaisesi tai vakituisesti, sinut palkitaan!

Tartu koukkuun, niin sinut voidaan palkita Woltin tai Verkkokauppa.comin lahjakortilla! Refer A Friend kamppis on voimassa toukokuun 2021 loppuun – olethan siis nopea ja tartu tilaisuuteen!

IT-alan tehtävissä:
Sigrid Puhilas-Ikonen, Poolia IT
sigrid@poolia.fi

Haen tällä hetkellä erityisesti IT-talentteja monenlaisiin tehtäviin ja työyhteisöihin. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on tiedossa osaaja, jota haluat suositella!

– Sigrid Puhilas-Ikonen, Seniori Rekrytointikonsultti

Toimistopuolen tehtävissä:
Sanna Majava, Poolia Suomi
sanna@poolia.fi

Meillä on tarjolla monenlaisia rooleja kirjanpitäjästä markkinoinnin ja myynnin osaajiin. Varsinkin myynnin talenteille on nyt kovasti kysyntää! Tartu Refer A Friend kamppikseen – jään odottamaan viestiäsi!

– Sanna Majava, Head of Recruitment & Talent Acquisition

Uusimmat työpaikat

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

Helsinki
Julkaistu 29.11.2021

Senior Full Stack Developer

Vantaa
Julkaistu 29.11.2021

Senior Backend Developer

Vantaa
Julkaistu 29.11.2021
Katso kaikki avoimet työpaikat