02.04.2020

Uudelleensijoittumispalvelut ja uravalmennus verkossa

Olemme tukena yrityksenne erilaisissa muutostilanteissa!

Yrityksen muuttuvissa tilanteissa valmennamme työntekijöitänne uuden työpaikan löytämisessä. Lähestymistapamme valmennuksessa on edesauttaa työllistymistä suhteuttamalla yksilön osaamista paremmin työmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja laittamalla kuntoon työnhaun työkalut. Uramuutostilanteissa lähtökohtanamme on osaamisen ja nykytilan kartoitus sekä toiveiden tunnistaminen ja näiden yhteensaattaminen.

Palvelumme on suunniteltu avuksi motivoituneille henkilöille, joilla on tarve päivittää tietonsa ja taitonsa työnhaun suhteen. Ohjaustapaamisten aikana käydään läpi eri työpaikkoja ja niiden hakutilanteita. Konsulttimme ohjaa hakijaa löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua.

Palvelumme soveltuu myös organisaation uudelleenjärjestelyihin, sisäisiin siirtoihin sekä yksilöiden vahvuuksien, kehittämiskohteiden ja osaamisten kartoittamiseen.

Hyödyntämällä Poolian uudelleensijoittumispalveluita, yrityksenne saa mm. seuraavia etuja:


– Positiivisen yritysmielikuvan ylläpitäminenHenkilöstöstä huolehtiminen ja huomioiminen yrityksen muuttuvissa tilanteissaLiiketoiminnalliset hyödyt
– Yritykseen jäävän henkilöstön työmoraali ja työilmapiiri
– Avainhenkilöiden sitouttaminen
– Esimiesten ja johdon työkuorman helpottaminen
– Asiantuntevan rekrytointitiimimme tuen

Palvelua täydennetään laadukkailla henkilöarviointimenetelmillä, joista henkilö saa tukea työnhakuun tunnistamalla omat vahvuutensa ja tapansa toimia. Käytössämme ovat korkeatasoiset Masterin arviointimenetelmät. 

Kiinnostuitko? Lähetä kysely oheisella lomakkeella tai soita numeroon +358 20 7290 830. Räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva paketti!