Muut toimialat

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa tai henkilöstövuokrauksessa? Meiltä löydätte nopeasti ja vaivattomasti apua esimerkiksi rakennusalan sekä kiinteistönhuollon tehtävien henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin.

Rakennusalan henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Rakennusalalla on hyvin yleistä urakkaluontoinen työ, jossa työntekijöiden tarve riippuu yrityksen saamien urakoiden määrästä ja koosta. Ja jotta urakoita saadaan jatkossakin, tulee työt hoitaa aikataulussa, tehokkaasti ja laadukkaasti. Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelu tarjoavat joustavan ja vaivattoman ratkaisun vaihteleviin resurssitarpeisiin, joissa osaavia rakennusalan työntekijöitä tarvitaan toisinaan nopeallakin aikataululla.  

Henkilöstövuokraus on loistava täsmäapu rakennusalan työntekijätarpeisiin, kun urakoiden määrä tai koko ylittää yrityksen vakituiset resurssit. Myös esimerkiksi lomakaudet tai sijaisuuksien tarve voivat vaatia uutta työntekijää nopeallakin aikataululla, jolloin rekrytointiprosessiin ei ole aikaa. Yrityksen kasvaessa voitte pitää resurssit jatkuvasti oman osaamisen parissa, kun uusien työntekijöiden rekrytointi ulkoistetaan rekrytointitoimeksiannoksi.

Rekrytoimme rakennusalan työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kirvesmies
  • Rakennustyöntekijä
  • Torninosturikuljettaja
  • Kaivinkonekuljettaja

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kiinteistöhuollon tehtäviin

Kiinteistöhuolto on ala, jossa riittää tehtäviä laidasta laitaan ja jossa työntekijöiltä vaaditaan luotettavuutta, tehokasta työskentelyä ja ammattitaitoa. Kiinteistöhuollon tehtäviin voi toisinaan olla vaikea löytää hyviä työntekijöitä, etenkin nopeaan tarpeeseen. Me tarjoamme yritysten käyttöön henkilöstövuokrauksen ja rekrytointitoimeksiannon palvelut, joiden avulla vaativiinkin kiinteistöhuollon tehtäviin löytyy oikeat henkilöt nopeasti ja ilman rekrytointiprosessin vaivaa.

Kiinteistöhuollon töitä riittää vuoden ympäri, mutta esimerkiksi määräaikaiset projektit, sijaisuudet, lomakaudet tai yrityksen kasvu vaativat lisää työvoimaa. Vuokratyövoima on parhaimmillaan laadukasta ja nopeasti saatavilla – ja meiltä Uniflexilta saat juuri sitä, laadukasta henkilöstövuokrausta.

Rekrytoimme kiinteistöhuollon työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kiinteistöhoitaja
  • Siivooja
  • LVI-asentaja
  • Sähköasentaja

Poolia on vuodesta 1989 lähtien keskittynyt yhteen asiaan: löytää toimihenkilöalalle päteviä työntekijöitä. Tämä on vahvuutemme, jonka takia meillä on laaja kokemus eri erikoisaloilta. Ymmärrämme yrityksiä ja niiden liiketoimintaa. Tiedämme, mitä henkilöltä vaaditaan eri tehtävissä. Laadunvarmistusprosessilla, johtavilla digitaalisilla työkaluilla ja ainutlaatuisella valintafilosofiallamme me toimitamme, mitä olemme luvanneet. Huipputason rekrytointia.

Esimerkkejä meillä tällä hetkellä avoinna olevista toimialakohtaisista työpaikoista: