Henkilöstövuokraus ja rekrytointi asiakaspalvelun tehtäviin

Tarvitsetko apua asiakaspalvelijoiden rekrytointiin? Meidän avulla löydät asiakaspalvelun työntekijät helposti ja nopeasti. Palvelumme kautta löydät motivoituneet osaajat erilaisiin asiakaspalvelun tehtäviin, tehtävän tasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Asiakaspalvelijoiden henkilöstövuokraus helposti

Viimeistään yrityksen kasvaessa on aika hankkia erikseen henkilöt asiakaspalveluun, jotta esimerkiksi palveluiden tuottamiseen jää riittävästi resursseja. Asiakaspalvelun laatua ei voi nykymaailmassa liikaa korostaa. Hyvällä asiakaspalvelulla voidaan luoda kilpailuetua, kun taas huono asiakaspalvelu rajoittaa kasvua. Näihin työtehtäviin siis kannattaa rekrytoida tai vuokrata motivoituneet alan ammattilaiset.

Kun tarvitset henkilökuntaa asiakaspalvelun monipuolisiin tehtäviin, Poolian henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelu on apunasi. Meidän verkostomme kautta löydät työntekijät vaivattomasti monenlaisiin työtehtäviin. Ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja pystymme löytämään avoimiin tehtäviin juuri yritykseesi sopivat työntekijät.

Rekrytoimme osaajia muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Palveluneuvoja
  • Myyntiagentti
  • Vaihteenhoitaja
  • Promoottori

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta tai rekrytointipalvelua?

Henkilöstövuokrauksen avulla autamme yritystäsi löytämään sopivat työntekijät väliaikaisiin resurssitarpeisiin helposti ja nopeasti. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin tai määräaikaisiin työtehtäviin. Rekrytointitoimeksianto taas vastaa vakituisen työntekijän tarpeeseen. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yritykselläsi ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, ulkoistakaa rekrytointi Poolialle.

Poolia on vuodesta 1989 lähtien keskittynyt yhteen asiaan: löytää toimihenkilöalalle päteviä työntekijöitä. Tämä on vahvuutemme, jonka takia meillä on laaja kokemus eri erikoisaloilta. Ymmärrämme yrityksiä ja niiden liiketoimintaa. Tiedämme, mitä henkilöltä vaaditaan eri tehtävissä. Laadunvarmistusprosessilla, johtavilla digitaalisilla työkaluilla ja ainutlaatuisella valintafilosofiallamme me toimitamme, mitä olemme luvanneet. Huipputason rekrytointia.

Esimerkkejä meillä tällä hetkellä avoinna olevista toimialakohtaisista työpaikoista: