Teollisuuden ja tuotannon henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Voit kääntyä puoleemme, kun tarvitset nopeaa ja laadukasta työvoimaa teollisuuden ja tuotannon eri aloille. Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin avulla löydät teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin helposti ja nopeasti, laadusta tinkimättä! Varmistamme, että saat käyttöösi vain motivoituneimmat osaajat ja konsultit, tehtävän tasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Rekrytoi tai vuokraa osaavaa teollisuuden ja tuotannon työvoimaa helposti

Teollisuudessa esimerkiksi alan kehitys ja sesongit voivat muuttaa työvoimatarpeita nopeastikin, jolloin yrityksen omilla resursseilla toteutettu rekrytointi on liian hidas ja raskas prosessi vastaamaan muuttuvaan tarpeeseen. Tällöin kannattaa kääntyä henkilöstövuokrauksen tai ulkoistetun rekrytoinnin puoleen, jotta teollisuusyrityksen toiminta ei hidastu tai kuormitu työntekijäpulan takia.

Me olemme rekrytoinnin ammattilaisia, ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri oikeat tekijät kaikkiin tehtäviin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeatkin rekrytoinnit tai henkilöstövuokrauksen nopeaankin tarpeeseen. Me ymmärrämme yrityksesi tarpeet ja eri teollisuuden ja tuotannon alojen vaatimukset, jonka lisäksi saat käyttöösi vahvan asiantuntijuutemme henkilöstön valinnassa ja arvioinnissa.

Rekrytoimme teollisuuden ja tuotannon työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Kunnossapitoasentaja
  • Koneistaja
  • Hitsaaja
  • Tuotantotyöntekijä

Kaikki rekrytoinnit ja henkilöstövuokraukset suoritetaan Poolian sertifioituja käytäntöjä noudattaen. Konsulttimme varmistavat, että yrityksesi saa tarvitun avun ja osaavat työntekijät. Tavoitteenamme on yhdistää parhaat työntekijät ja parhaat työnantajat. 

Henkilöstövuokraus ja ulkoistettu rekrytointi turvaa yrityksen toimintaa

Sesonkikohtaiset kiireet, yllättävä kysynnän kasvu tai henkilöstön lomat voivat aiheuttaa haasteita yrityksen turvattuun toimintaan.

Henkilöstövuokrauksen avulla autamme yritystäsi löytämään sopivat työntekijät väliaikaisiin resurssitarpeisiin helposti ja nopeasti. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin tai määräaikaisiin työtehtäviin. Rekrytointitoimeksianto taas vastaa vakituisen työntekijän tarpeeseen. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yritykselläsi ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, ulkoistakaa rekrytointi Poolialle.

Poolia on vuodesta 1989 lähtien keskittynyt yhteen asiaan: löytää toimihenkilöalalle päteviä työntekijöitä. Tämä on vahvuutemme, jonka takia meillä on laaja kokemus eri erikoisaloilta. Ymmärrämme yrityksiä ja niiden liiketoimintaa. Tiedämme, mitä henkilöltä vaaditaan eri tehtävissä. Laadunvarmistusprosessilla, johtavilla digitaalisilla työkaluilla ja ainutlaatuisella valintafilosofiallamme me toimitamme, mitä olemme luvanneet. Huipputason rekrytointia.

Esimerkkejä meillä tällä hetkellä avoinna olevista toimialakohtaisista työpaikoista: