Kuljetuksen ja logistiikan henkilöstövuokraus sekä rekrytointi

Tarvitsetko apua kuljetuksen ja logistiikan työtehtävien rekrytoinnissa? Meidän avulla löydät työntekijät helposti ja nopeasti. Palvelumme kautta löydät motivoituneet osaajat erilaisiin kuljetuksen ja logistiikan tehtäviin, tehtävän tasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Kuljetusten, logistiikan ja varaston toimivuus ovat tuottavuuden avaintekijöitä lähestulkoon kaikilla aloilla. Varastotyöntekijöiden ja kuljetusalan tehtävät ovat monipuolisia ja resurssitarpeet voivat vaihdella nopeasti, minkä takia esimerkiksi varastotyöntekijöiden tai kuljetusalan työntekijöiden henkilöstövuokraus sekä rekrytointi kannattaa pitää mielessä. Me autamme yrityksiä löytämään työvoimaa kaikkiin eri tehtäviin nopeasti ja helposti, laadusta tinkimättä.

Rekrytoi tai vuokraa osaavaa työvoimaa kuljetuksen ja logistiikan tehtäviin

Yrityksen toimialasta riippuen resurssitarpeisiin voi vaikuttaa esimerkiksi erilaiset sesongit, projektit, sijaisuudet, lomakaudet tai alan yleinen kehitys. Nopeasti ja helposti apuun saatava vuokratyövoima ei saa ikinä tarkoittaa kompromissia laadussa, minkä takia kannattaa käyttää vain huippuunsa hiotuilla prosesseilla toimivia henkilöstövuokrausyrityksiä. Myös pysyvään työvoimatarpeeseen löytyy helppo apu, nimittäin rekrytointitoimeksianto. Tätä hyödyntämällä löydätte parhaat kuljetusalan ammattilaiset ja tehokkaimmat varastotyöntekijät, ilman rekrytoinnin pitkää prosessia.

Poolia on apunasi määräaikaisissa ja vakituisissa työvoimatarpeissa. Konsulttimme ovat rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin vahvoja ammattilaisia, jonka lisäksi he tuntevat lukuisten eri yritysten ja alojen vaatimukset. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeatkin rekrytoinnit.

Rekrytoimme kuljetusalan ja varaston työntekijöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • Varastotyöntekijä
  • Jakeluautonkuljettaja
  • Terminaalityöntekijä

Kaikki toteuttamamme rekrytoinnit ja henkilöstövuokraukset suoritetaan Poolian sertifioituja käytäntöjä noudattaen. Käytössäsi olevat konsulttimme varmistavat, että yrityksesi saa tarvittavan avun ja osaavat työntekijät. Tavoitteenamme on yhdistää parhaat työntekijät ja parhaat työnantajat.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi tuovat nopean avun työntekijätarpeeseen

Henkilöstövuokrauksen avulla autamme yritystäsi löytämään sopivat työntekijät väliaikaisiin resurssitarpeisiin helposti ja nopeasti. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin tai määräaikaisiin työtehtäviin. Rekrytointitoimeksianto taas vastaa vakituisen työntekijän tarpeeseen. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yritykselläsi ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, ulkoistakaa rekrytointi Poolialle.

Poolia on vuodesta 1989 lähtien keskittynyt yhteen asiaan: löytää toimihenkilöalalle päteviä työntekijöitä. Tämä on vahvuutemme, jonka takia meillä on laaja kokemus eri erikoisaloilta. Ymmärrämme yrityksiä ja niiden liiketoimintaa. Tiedämme, mitä henkilöltä vaaditaan eri tehtävissä. Laadunvarmistusprosessilla, johtavilla digitaalisilla työkaluilla ja ainutlaatuisella valintafilosofiallamme me toimitamme, mitä olemme luvanneet. Huipputason rekrytointia.

Esimerkkejä meillä tällä hetkellä avoinna olevista toimialakohtaisista työpaikoista: