Helsinki

Account Manager

Haemme nyt Cipaxin myyntitiimiin Helsingin Roihuvuoreen ACCOUNT MANAGERia edistämään myynnin kasvua ja asiakastyytyväisyyttä CPX infrastruktuurisegmentissä (mm. maanalaiset tankit) sekä toimimaan vahvana asiantuntijana tässä tuoteryhmässä. Vastuualueenasi on koko Suomi. Tehtävän aloitus pikaisesti/sopimuksen mukaan. Esittelet, koulutat sekä rakennat jatkuvasti uusia verkostoja ja luot vahvoja suhteita jälleenmyyjien avainhenkilöihin. Asiakkuuksien kanssa tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Työtehtävät

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut:

 • Vastaat asiakkaiden tiedusteluihin puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja Teamsissä, kerrot tuotteista, hinnoittelusta ja toimituksista jne. 
 • Luot verkostoja ja koulutat CPX-kumppaneita (asentajia eli eivät suoria loppuasiakkaita). 
 • Vierailet aktiivisesti ja säännöllisesti tukkukaupoissa ja heidän paikallisissa liikkeissään. Vietät aikaa lähellä markkinoita jopa 120 päivää/vuosi, joten matkustus on rutiinia työssäsi. 
 • Käsittelet ja seuraat nettisivuilta tulevia tiedusteluja ja liidejä aktiivisesti. 
 • Hallitset ja pidät ajan tasalla asiakastietoja CRM-järjestelmässä (tällä hetkellä Jeeves). 
 • Osallistut markkinasuunnitelman laatimiseen ja toimintojen toteuttamiseen.
 • Tarvittaessa hoidat tilauksen rekisteröinnin ja laskutuksen Jeevesissä.

Muut tehtäväsi ja vastuusi liittyvät Suomen myyntiprosessin kehittämiseen sekä digitaalisten työkalujen lisäämiseen työtäsi tehostaen: web, CRM, datapohjaiset markkinoinnin online-kokoukset jne.

Oman tekemisesi datan hyödyntäminen tavoitteiden saavuttamiseksi ja analysoimiseksi (asiakaskontaktien määrä, muuntaminen tilauksiksi jne.)

Edellytykset

 • Työkokemusta ulkoisesta tai sisäisestä B2B-myynnistä. Kokemus tuoteryhmästä: maanalaiset jätevesisäiliöt ja kiinteä verkko on eduksi. 
 • Kokemus Jeevesistä tai muusta ERP- tai CRM-järjestelmästä katsotaan eduksi. 
 • Vähintään ylioppilastutkinto yhdistettynä työkokemukseen. Muu koulutus tai työssä hankittu koulutus on etu, mutta ei vaatimus. 
 • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito (esihenkilösi on Ruotsissa). Ruotsin kieli on eduksi. 
 • Hyvät tietotekniset valmiudet mm. Microsoft Office, ERP-järjestelmä. 
 • Ajokortti on pakollinen.

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla: 

Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tavoitteellisuutta sekä kärsivällisyyttä käsitellä pitkiä myyntisyklejä useiden kontaktointien kautta ennen lopullisen tavoitteen saavuttamista. 

Tämä tehtävä sopii hyvin esim. uransa alkuvaiheessa olevalle myynnistä pitävälle henkilölle, jolla on jo aiempaa työkokemusta itsenäisestä kentällä tapahtuvasta myyntityöstä. Account Managerina tehtäväsi on tuottaa asiakkaille konsultoivaa, asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Tekninen osaaminen tai kiinnostus tekniikkaa kohtaan on eduksi.

Saat tarvitsemasi työkalut ja täyden tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tarvittavan perehdytyksen –  tärkeintä on oikea asenne tekemistä kohtaan.

Tarjoamme

Cipax tarjoaa sinulle kuukausipalkan lisäksi tuloksiin & aktiviteetteihin sidotun bonuksen sekä työsuhdeauton. Voit työskennellä joustavasti sekä toimistolla että etänä ja voit olla mistä päin tahansa Suomea, hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Kiinnostuitko?

Kysymyksiisi vastaa Poolialta: Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837) tai Elina Leskinen (elina@poolia.fi / 020 7290 835 (lomalla 12.7.-11.8.). HUOM! Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. 

Cipax

Cipaxilla on yli kuudenkymmenen vuoden kokemus muovituotteiden rotaatiovalusta. Tieto ja teknologia ovat alusta asti olleet liiketoimintamme kulmakiviä. Rotaatiovalulle ominainen kustannustehokkuus saavutetaan alhaisten työkalukustannusten ja joustavan tuotannon ansiosta. 
–  Painotus laadussa
–  Motivoituneet työntekijät
–  Ratkaisukeskeisyys
–  Ympäristöystävällinen ajattelu
Cipax kuuluu Xano Groupiin, jossa on viisi liiketoimintayksikköä omine kehitys- ja myyntiorganisaatioineen. Meillä on tarvittavat resurssit toimia yhteistyökumppanina monimutkaisten projektien toteuttamisessa, suunnittelussa, valmistuksessa, jälkikäsittelyssä ja asennuksissa. Pitkän kokemuksen ja johtavien teollisuusyritysten kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ansiosta olemme rotaatiovalualan kärkiyritys Euroopassa. 

Tutustu meihin tästä linkistä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.07.2024
Viitenumero
17475720
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837