Etelä-Pohjanmaa

Asbestipurkaja

Etsimme osaavaa ASBESTIPURKAJAA asiakkaamme tiimiin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueille.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat asbestipurkutyö, muu perinteinen purkutyö sekä siistiminen ja siivous purkutyön jälkeen. Työkohteet painottuvat Etelä-Pohjanmaalle.

Odotamme

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa työkokemusta asbestialalta (vähintään vuosi) sekä asbestipurkuun oikeuttavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Muu rakennusalan kokemus katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet luotettava, ahkera ja oma-aloitteinen. Huolehdit aina hyvästä työnjäljestä ja sinulla on tarkka ja huolellinen työote. Toivomme hyvää fyysistä kuntoa ja arvostamme tiimityötaitoja, sillä työmailla toimitaan vähintään pareittain. Sinulla tulee olla kykyä noudattaa tiukkoja turvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita. Plussaa saat sujuvasta suomen kielen taidosta.

Tarjoamme:

– Kokoaikaisen ma-pe päivätyön (40 h/vko) ja vakituisen työsuhteen
– Mahdollisuuden kehittyä työssä sekä kilpailukykyisen palkan
– Ammattilaisista koostuvat työkaverit ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.     

Sijainti
Etelä-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2023
Viitenumero
16963632
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856