Vaasa

Asennustoiminnan johtaja

Haemme Oy Kontaktor Ab:n palvelukseen Vaasaan operatiivista ASENNUSTOIMINNAN JOHTAJAA kehittämään ja kasvattamaan sähköurakoinnin liiketoimintaa ja johtamaan sähkötöitä kokonaisvaltaisesti yhdessä toimitusjohtajan ja työnjohdon kanssa. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Vastuullesi kuuluu myös kustannus- ja urakkalaskennasta vastaaminen ja työmenetelmien kehittäminen, sekä projektien turvallisuuden ja kannattavuuden seuranta. Osallistut myös yrityksen strategiatyöhön, toiminnan tavoitteiden määrittelyyn sekä niiden toteuttamiseen johtoryhmän jäsenenä. Kyseessä on aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta vaativa tehtäväkenttä.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa insinöörin tai teknikon koulutusta ja kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisesta tehtävästä sekä S1 tai S2 sähköpätevyyttä. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimi tavoitteisiin. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Olet tavoitehakuinen ja motivoidut sähköurakoinnin kasvattamisesta. Kommunikoit suomen ja ruotsin kielellä.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • kilpailukykyisen kuukausipalkan ja muut henkilöstöedut
  • hyvät mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen
  • monipuolisen tehtävän ammattilaisten parissa ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.poolia.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti!

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! 

Oy Kontaktor Ab

Oy Kontaktor Ab on 50-vuotias Vaasalainen sähköurakointiin ja sähkötarvikkeiden myyntiin erikoistunut yritys, joka tunnetaan hyvästä laadusta, asiakaspalvelusta ja toimintatavoista. Nykyään yrityksen omistaa Vetelin Energia Oy, joka osti Kontaktor Ab:n liiketoiminnan vuonna 2018. Yrityksessä työskentelee 25 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 3 miljoonaa euroa. Kontaktor tekee sähköurakointia yrityksille ja yksityisille sekä asentaa aurinkosähköjärjestelmiä. Yrityksellä on sähkötarvikemyymälä Vaasassa.
Lisätietoja yrityksestä www.kontaktor.fi sivuilta.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.10.2023
Viitenumero
14194031
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855