Vantaa

Asentaja

Etsinnässä teknisesti näppärä asentaja Oy Hako Ground and Garden Ab:lle Hakkilaan!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tässä asentajan työtehtävässä huollat ja korjaat erilaisia ulkoalueiden koneita Hako Ground and Gardenin tiloissa Hakkilassa ja välillä myös asiakkaiden luona PK-seudulla. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on, että sinulta löytyy yleistä teknillistä asiantuntemusta sekä halu oppia ja kehittyä taitavaksi tekijäksi tässä tehtävässä. Odotamme hakijoilta lisäksi tunnollista ja huolellista työskentelyotetta, joustavuutta sekä yhteistyökykyisyyttä. Työajat ovat arkipäivisin klo 8:00-16:00.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa. Työllistyt tehtävässä suoraan Oy Hako Ground and Garden Ab:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Edellytykset

  • Tulet toimeen sekä suomen että englannin kielellä
  • Valmiuksia tekniseen työhön kokemuksen tai koulutuksen kautta

Tarjoamme

  • Viihtyisän ja vaihtelevan arkipäivätyön modernisoituvalla kiinteistö- ja golfalalla
  • Paikan mukavassa tiimissä
  • Perusteellisen perehdytyksen

 

Kiinnostuitko?  

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi /puh. 0207290850. 

 

Oy Hako Ground & Garden Ab 

on suuri saksalaiseen Hako GmbH Groupiin kuuluva pohjoismainen konserni, joka tarjoaa korkealaatuisia teknologiatuotteita ulko- ja sisätilojen ammattimaiseen kunnossapitoon. Asiakkaina on mm. siivouspalveluita tarjoavat yritykset, julkinen sektori ja teollisuus. Myynnin lisäksi Hako Ground & Garden vastaa edustustuotemerkkiensä huolto- ja korjaustoiminnasta. Voit lukea lisää yrityksestä ja sen tuotteista heidän kotisivuiltaan: https://www.hako.fi/

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.12.2023
Viitenumero
17723439
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850