Uusimaa

AVOIN HAKEMUS, Huippumyyjä!

Esim. palvelu- ja ohjelmistoalan asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti kauttamme energisiä, aloitteellisia, joustavia sekä tuloksenteosta kiinnostuneita huippumyyjiä Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät

Työt tapahtuvat yleisesti toimistoaikoina ja tavoitteet vaihtelevat, mutta ovat yleisesti aktiivista yritysasiakkaiden (uusien ja olemassa olevien) kontaktointia, tapaamisten sopimista ja konsultointia sekä asiakkaiden tarpeisiinsa parhaiten soveltuvien ratkaisujen esittelyä, tarjousten tekoa ja tilanteiden kartoittamista. Olet aidosti innostunut asiakkaittesi liiketoiminnasta ja tarpeista ja haluat kuunnella ja sitä myöten auttaa. 

Tehtävänimikkeesi vaihtelee mutta on tyypillisesti Account Manager, Sales Manager, Myyntineuvottelija, Sales Agent jne.

Edellytykset

Haemme aktiivisia, mukautumiskykyisiä ja ennen kaikkea mukavia ja sosiaalisia ihmisiä, joilla on poltetta tehdä aktiivista myyntityötä ja tuntea onnistumisen iloa tyytyväisistä asiakkaista.

Aiempi kokemus myyntityöstä (B2C/B2B) ja asiakkuudenhoidosta on eduksi mutta olemme kiinnostuneita myös uran alussa olevista ”hiomattomista timanteista”, asenne ratkaisee!

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää vastuunottokykyä, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä, keskustelutaitoja ja aitoa intohimoa saavuttaa asetetut tavoitteet.

Edut

Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi, modernit työvälineet ja toimivat prosessit, realistiset mahdollisuudet tehdä tulosta ja kompensaation, joka voi sisältää henkilökohtaisen kiinteän kk-palkan sekä kannustavan bonuksen tai pelkästään kiinteän kk-palkan (tämä vaihtelee). Toki saat myös tueksesi loistavan ja kannustavan tiimin.

Näissä tehtävissä saat huikean näköalan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisen uraan. Saat myös loistavia työkavereita ja esimiehiä ja taatusti mukavia työpäiviä hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä!

Lisätiedot

Käsittelemme saatuja hakemuksia päivittäin ja pyrimme reagoimaan pikaisesti. Jätä hakemuksesi siis jo tänään! 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR-syistä, joten jätäthän hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta. Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2024
Viitenumero
1720615
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830